Vis studentum.no som: Mobil

Aktiv – friluftsliv, kosthold og kunst

Ål Folkehøyskole og kurssenter for døve
Sammendrag
Varighet: 1 år
Pris: 80 000 NOK Momsfritt
Studielån/Stipend: Ja
Heltid/Deltid: Heltid
Søknadsfrist: Løpende frem til skolestart
Type utdanning: Folkehøgskole
Oppstart: 28.08.2016 - Ål

Aktiv – friluftsliv, kosthold og kunst

Friluftsliv, kosthold eller kunst? På Ål folkehøyskole kan du velge det DU liker!

Finn ut hva du selv liker best innen friluftsliv, kosthold og kunst! Du er med og bestemmer hva du vil jobbe med innen disse tre områdene.

Når vi har blitt bedre kjent med deg lager vi et opplegg for året i samarbeid med de andre elevene på linja. Du vil oppleve spennende aktiviteter innenfor kunst, kosthold og friluftsliv. Denne linja har også personlig utvikling, sosial mestring og økonomiforståelse som mål for deg.

Opptakskrav/Søknad

Skolen har ingen søknadsfrist og det er mulig å søke helt frem til skolestart. Skolen starter opptak av elever fra 1. februar 2016.

Studiefakta, Tittel m.m

Aktiv – friluftsliv, kosthold og kunst på Ål folkehøyskole.

Ål Folkehøyskole og kurssenter for døve

Ål Folkehøyskole for døve

Ål Folkehøyskole er den eneste folkehøyskolen i landet der dagligspråket er tegnspråk og det undervises med tegnspråk. Folkehøgskolen har vært i gang siden 1974 da Norges Døveforbund opprettet den. Ål folkehøgskole for døve har et tilbud som konsentrerer seg rundt de som har tilsvarende behov som døvesamfunnet har. Her vil du møte på emner som knyttes til de døves kultur, språk og historie. 

Folkehøgskolen legger vekt på at du som hørende eller døv skal få et tilbud i et utfordrende og aktivt tegnspråkmiljø. All undervisning vil også foregå på tegnspråk.

Ål Folkehøyskole finner du i Hallingdal som ligger omtrent midt mellom Oslo og Bergen. Med tog er det 3 timers kjøretur til Oslo, mens det er 3,5 timer til Bergen. Inn til sentrum av Ål fra folkehøgskolen er det omtrent 5 kilometer. 

Vis alle utdanninger fra Ål Folkehøyskole og kurssenter for døve

Kontaktinformasjon til Ål Folkehøyskole og kurssenter for døve

Ål Folkehøyskole og kurssenter for døve


Bakketeigen
3570 Ål

Tlf: 32 08 26 00