Vis studentum.no som: Mobil

Religion og etikk

Akademiet Privatistskole
Sammendrag
Heltid/deltid
Ulike muligheter, benytt kontaktskjema
Videregående skole / Studiekompetanse
Kontakt lånekassen

Religion og etikk

Ta opp religion og etikk

Ta Religion og etikk som privatist

Mangler du generell studiekompetanse eller ønsker du å forbedre karakterene dine fra videregående? Akademiet Privatistskole hjelper deg med å ta Religion og Etikk som privatist!

Privatistfaget Religion og etikk ved Akademiet er så vel et holdningsfag som et kunnskapsfag. Mange av våre tradisjoner, holdninger og kulturer har grobunn i religion og etiske verdier. Religion og etikk-faget vil ikke minst gi oss en forståelse for hvor disse tradisjonene, kulturene og holdningene kommer fra.

Samtidig vil du som privatist bli presentert for nye spørsmål, temaer og problemstillinger hvor du gjennom tolkning og drøfting vil få mye lærdom og opparbeide deg egne meninger. Religion og etikk vil presentere deg for filosofer, tekster og tankeganger fra antikken og til i dag, men også flere av de største religionene vi har på verdensbasis.

Om du ikke har fullstendig vitnemål, er Religion og etikk ett av de obligatoriske fagene. Har du hatt faget fra før, kan du også ta dette kurset for å forbedre karakteren din.

Opptakskrav/Søknad

Fullført grunnskole eller tilsvarende

Studiefakta, Tittel m.m

Privatisteksamen i Religion og Etikk

Det avholdes muntlig eksamen i Religion og etikk. Som privatist ved Akademiet er du selv ansvarlig for oppmelding til eksamen. Eksamensdato og oppmeldingsfrist avgjøres av fylket. Disse datoene kan du lese mer om på privatistweb.no.

Fagkode: REL1001

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Religion og etikk.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Akademiet Privatistskole

ta opp fag på akademiet privatistskole

Akademiet Privatistskole

Vil du forbedre vitnemålet ditt, få fordypnings-/ realfagspoeng eller generell studiekompetanse? Ta fagene du trenger på Akademiet Privatistskole!

Akademiet Privatistskole tilbyr undervisning og eksamensforberedelser i fag fra videregående skole. Om du mangler generell studiekompetanse, vil forbedre karakterer du har fra før, eller ta helt nye fag, har Akademiet Privatistskole det du trenger.

Karaktergaranti - Bedre karakter eller pengene tilbake!

Skolen har i tillegg karaktergaranti i alle fag. Akademiet har så stor tro på sitt pedagogiske undervisningsopplegg, sin skoleerfaring og sine lærere at vi gir deg pengene tilbake dersom du ikke forbedrer karakteren din i fag du har fra før. Det vi krever av deg er at du møter til obligatorisk undervisning og leverer inn eventuelle obligatoriske oppgaver, samt gjennomfører prøveeksamen.

Studietilbud ved Akademiet Privatistskole

Vi tilbyr alle fellesfagene og har et bredt utvalg av programfag innen studiespesialisering. Enkelte realfag og språkfag gir tilleggspoeng på vitnemålet.

Les mer om studietilbudet og de ulike fagområdene:

 Biologi
 
Fysikk
 Geografi
 Historie
 Kjemi
 Kroppsøving
 Markedsføring og ledelse        
 Matematikk
 Mediefag

 Naturfag
 
Norsk
 
Politikk, individ og samfunn
 
Psykologi
 
Religion og etikk
 
Rettslære
 
Samfunnsfag
 
Språkfag
 
Økonomistyring


I tillegg tilbyr Akademiet egne pakker med fagkombinasjoner for deg som vil studere medisin i Norge, medisin i Øst-Europa eller bli ingeniør.

Privatistutdanning i åtte forskjellige byer og på nettstudier

Akademiet Privatistskole holder til i OsloDrammen, Fredrikstad, KristiansandSandnesÅlesund, Molde og Trondheim. I tillegg tilbyr vi nettstudier for deg som ønsker mer fleksibilitet i studiene. Nettkursene gir 18 måneders studietid og fleksibel oppfølging fra nettlærer gjennom et eget oppgaveinnsendingsprogram. 

Leksehjelp og rådgiving

Privatistskolen kan også tilby lever som til daglig går på en videregående skole leksehjelp og ekstraundervisning i fag de ønsker særlig fordypning i. Vi gjennomfører også prøveeksamen i alle fag, både skriftlig og muntlig. Du finner kontaktskjema til riktig studiested under hver utdanning.

Vis alle utdanninger fra Akademiet Privatistskole

Kontaktinformasjon til Akademiet Privatistskole

Akademiet Privatistskole

Pilestredet 56
0167 Oslo


Studiested

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Religion og etikk:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!