Vis studentum.no som: Mobil
Sammendrag
Varighet: Ulike muligheter, benytt kontaktskjema
Studielån/Stipend: Kontakt lånekassen
Heltid/Deltid: Heltid/deltid
Utdanningsinstitutt: Akademiet Privatistskole
Type utdanning: Videregående skole / Studiekompetanse

Psykologi 1

Ta opp psykologi 1

Ta Psykologi 1 som privatist

Mangler du generell studiekompetanse, eller ønsker du å forbedre karakterene dine? Akademiet Privatistskole hjelper deg å ta Psykologi 1 som privatist!

Psykologi 1 er et programfag i Kunnskapsløftet, og stiller på lik linje med fag som matematikk og fysikk når det gjelder å få generell studiekompetanse. Du kan derfor erstatte et fag du ikke er fornøyd med med Psykologi 1.

Psykologi 1 er et programfag innen programområdet for samfunnsfag på studiespesialisering. Sammen med Psykologi 2 dekker faget én fordypning i programfag.

Hva er psykologi?

Psykisk helse har fått økende fokus både nasjonalt og internasjonalt. Programfaget Psykologi 1 gir en innføring i grunnleggende psykologiske teorier, samt et innblikk i fagets historie og forskning.

Det er et økende fokus på psykisk helse både på lokalt, nasjonalt og internasjonalt plan. Faget gir en innføring i viktige psykologiske emner, historie og forskning.

Videre studier/jobbmuligheter

Programfaget Psykologi 1 kan danne grunnlaget for videre studier innen psykologi. Det er også naturlig å kombinere det med Psykologi 2.

Opptakskrav/Søknad

Fullført grunnskole eller tilsvarende

Studiefakta, Tittel m.m

Privatisteksamen i Psykologi 1

Muntlig eksamen

Fagkode: SAM3037

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Psykologi 1.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Akademiet Privatistskole

ta opp fag på akademiet privatistskole

Akademiet Privatistskole

Vil du forbedre vitnemålet ditt, få fordypnings-/ realfagspoeng eller generell studiekompetanse? Ta fagene du trenger på Akademiet Privatistskole!

Akademiet Privatistskole tilbyr undervisning og eksamensforberedelser i fag fra videregående skole. Om du mangler generell studiekompetanse, vil forbedre karakterer du har fra før, eller ta helt nye fag, har Akademiet Privatistskole det du trenger.

Karaktergaranti - Bedre karakter eller pengene tilbake!

Skolen har i tillegg karaktergaranti i alle fag. Akademiet har så stor tro på sitt pedagogiske undervisningsopplegg, sin skoleerfaring og sine lærere at vi gir deg pengene tilbake dersom du ikke forbedrer karakteren din i fag du har fra før. Det vi krever av deg er at du møter til obligatorisk undervisning og leverer inn eventuelle obligatoriske oppgaver, samt gjennomfører prøveeksamen.

Studietilbud ved Akademiet Privatistskole

Vi tilbyr alle fellesfagene og har et bredt utvalg av programfag innen studiespesialisering. Enkelte realfag og språkfag gir tilleggspoeng på vitnemålet.

Les mer om studietilbudet og de ulike fagområdene:

 Biologi
 
Fysikk
 Geografi
 Historie
 Kjemi
 Kroppsøving
 Markedsføring og ledelse        
 Matematikk
 Mediefag

 Naturfag
 
Norsk
 
Politikk, individ og samfunn
 
Psykologi
 
Religion og etikk
 
Rettslære
 
Samfunnsfag
 
Språkfag
 
Økonomistyring


I tillegg tilbyr Akademiet egne pakker med fagkombinasjoner for deg som vil studere medisin i Norge, medisin i Øst-Europa eller bli ingeniør.

Privatistutdanning i åtte forskjellige byer og på nettstudier

Akademiet Privatistskole holder til i OsloDrammen, Fredrikstad, KristiansandSandnesÅlesund, Molde og Trondheim. I tillegg tilbyr vi nettstudier for deg som ønsker mer fleksibilitet i studiene. Nettkursene gir 18 måneders studietid og fleksibel oppfølging fra nettlærer gjennom et eget oppgaveinnsendingsprogram. 

Leksehjelp og rådgiving

Privatistskolen kan også tilby lever som til daglig går på en videregående skole leksehjelp og ekstraundervisning i fag de ønsker særlig fordypning i. Vi gjennomfører også prøveeksamen i alle fag, både skriftlig og muntlig. Du finner kontaktskjema til riktig studiested under hver utdanning.

Vis alle utdanninger fra Akademiet Privatistskole

Kontaktinformasjon til Akademiet Privatistskole

Akademiet Privatistskole

Pilestredet 56
0167 Oslo

Studiested

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Psykologi 1:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!