Vis studentum.no som: Mobil

Politikk og menneskerettigheter

Akademiet Nettstudier
Sammendrag
Videregående skole / Studiekompetanse
Nettstudier
Deltid
Kontakt lånekassen
Oppstart: Hele året - Nettstudier
Søknadsfrist: Løpende opptak
Nettstudier
Akademiet nettstudier

Politikk og menneskerettigheter

Politikk og menneskerettigheter

Mangler du generell studiekompetanse, eller ønsker å forbedre karakterene dine? Akademiet Nettstudier hjelper deg å ta Politikk og menneskerettigheter som privatist!

Politikk og menneskerettigheter er et valgfritt programfag i studiespesialiserende utdanningsprogram.

Hvorfor ta Politikk og menneskerettigheter?

Faget gir de nødvendige verktøyene til å gå bak nyhetsbildet og analysere aktuelle nasjonale og internasjonale hendelser. Faget skal også stimulere til kritisk og analytisk tenkning i møte med samfunnsspørsmål, og er derfor et nyttig redskapsfag både for videre utdanning og yrkesliv. 

Om faget

Faget handler om politikk på lokalt, nasjonalt og internasjonalt nivå. Faget består av tre hovedområder. Det første hovedområdet er norsk politikk. Det innebærer hvordan man kan bli hørt gjennom å bruke medier, være med i organisasjoner og stemme i valg. Det andre hovedområdet er internasjonal politikk, der en undersøker aktuelle konflikter, og hvordan en kan samarbeide for å få slutt på disse. Det trejde hovedområdet fokuserer på institusjoner som fremmer og håndhever menneskerettighetene, og tiltak som kan forhindre brudd på menneskerettigheter.For kontakt eller mer informasjon om Politikk og menneskerettigheter, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

Fullført grunnskole eller tilsvarende. Det er en fordel å ha fullført programfaget sosiologi og sosialantropologi først.

Studiefakta, Tittel m.m

Eksamen: Skriftlig eksamen

Fagkode: SAM3020

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Politikk og menneskerettigheter.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Akademiet Nettstudier

akademiet nettstudier

Akademiet Nettstudier

Trenger du bedre karakterer for å komme inn på utdanningen du ønsker deg? Mangler du studiekompetanse eller realfag? Ta opp fag fra VGS på nett og kom inn på utdanningen du ønsker deg!

Med Akademiet Nettstudier kan du studere når og hvor du vil. Nettskolen tilbyr eksamenskurs for deg som skal ta fag fra videregående skole som privatist. Du velger når og hvor du ønsker å studere, sender inn oppgaver og får tilbakemeldinger og veiledning av faglærer.

Karaktergaranti – bedre karakter eller kurset på nytt

På Akademiets privatistkurs i klasserom og på nett får du karaktergaranti. Akademiet garanterer bedre karakter, eller eller kurset på nytt! Det vil si at at om du ikke forbedrer karakteren din og følger våre vilkår, vil du kunne søke om å få gjennomføre kurset på nytt uten ekstra kostand.

Vi har så stor tro på vårt pedagogiske undervisningsopplegg, vår skoleerfaring og våre lærere at vi gir våre kunder denne kvalitetsgarantien. Når du velger å følge våre privatistkurs i klasserom og på nett, har du derfor alltid en sikkerhet.

Studietilbud ved Akademiet Nettstudier

Akademiet tilbyr alle fellesfag og et bredt utvalg av programfag. Enkelte realfag og språkfag gir tilleggspoeng på vitnemålet.

Les mer om studietilbudet og de ulike fagområdene:

 Biologi
 
Fysikk
 Geografi
 Historie
 Kjemi
 Kroppsøving
 Markedsføring og ledelse        
 Matematikk
 Mediefag

 Naturfag
 
Norsk
 
Politikk og menneskerettigheter 
 
Psykologi
 
Religion og etikk
 
Rettslære
 
Samfunnsfag
 Sosiologi og sosialantropologi

 
Språkfag

I tillegg tilbyr Akademiet egne pakker med fagkombinasjoner for deg som vil studere medisin i Norge, medisin i Øst-Europa eller bli ingeniør.

Privatistskole i ti byer og på nett

Akademiet Privatistskole holder til i Oslo, Drammen, Tønsberg, Fredrikstad, Kristiansand, Sandnes, Bergen, Ålesund, Molde og Trondheim. I tillegg tilbyr skolen nettstudier for deg som ønsker mer fleksibilitet i studiene. Nettkursene gir 18 måneders studietid og fleksibel oppfølging fra nettlærer.

Gratis rådgivning

Akademiets rådgivere hjelper deg med informasjon om hvilke fag og karakterer du trenger, for at du skal nå dine mål. Gratis rådgiving er tilgjengelig på telefon, chat og på skolestedene.

Vis alle utdanninger fra Akademiet Nettstudier

Kontaktinformasjon til Akademiet Nettstudier

Akademiet Nettstudier

Pilestredet 56
0167 Oslo

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Politikk og menneskerettigheter:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!