Vis studentum.no som: Mobil

Kjemi 2 (inkl. lab)

Akademiet Nettstudier
Sammendrag
Videregående skole / Studiekompetanse
Nettstudier
Deltid
Kontakt lånekassen
Hele året
Søknadsfrist: Løpende opptak
Nettstudier
Akademiet nettstudier

Kjemi 2 (inkl. lab)

Ta Kjemi 2 med labratroriekurs som privatist

Trenger du å ta opp fag eller å forbedre karakterer? Akademiet Nettstudier hjelper deg å ta Kjemi 2 inkl. lab som privatist!

Kjemi 2 et programfag i studiespesialiserende utdanningsprogram fra programområdet realfag. Faget gir 0,5 realfagspoeng og sammen med kjemi 1 kan du oppnå full fordypning i programfaget.

Om faget

I kjemi 2 utvider du kjemikunnskapen fra kjemi 1, særlig innenfor organisk kjemi og syre/base-kjemien. Redoksreaksjonene vi kjenner fra naturfag blir sterkt utvidet innenfor redokskjemien generelt og elektrokjemien spesielt.

Organisk kjemi er et hovedtema hvor man går dypere inn i stoffgrupper og hvilken kjemiske reaksjoner de kan inngå i, og stegvis hvordan reaksjoner skjer i reaksjonsmekanismene. Faget knyttes også delvis til biologifaget i biokjemidelen, hvor det er faglig overlapp mot både naturfag, biologi 1 og biologi 2. I tillegg fokuseres det på aktuelle organiske og uorganiske labmetoder som brukes i den moderne kjemien, hvor det legges stor vekt på separasjonsteknikker, forprøver og påvisningsmetoder for de ulike stoffene vi kjenner til fra kjemi 1.

Forsøk og øvinger er en naturlig del av faget. Tar du faget som nettstudier, viser vi øvelsene, men du kan også melde deg på labkurs ved våre stedbaserte privatistkurs.

Labkurs
I labkurset tar vi for oss aktuelle labforsøk for privatisteksamen. Dersom du følger kurset via våre nettstudier arrangeres labkurset hovedsakelig i Oslo. Ta kontakt med din nærmeste skole for å undersøke om de tilbyr labkurs i faget.

For kontakt eller mer informasjon om Kjemi 2 (inkl. lab), vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

140 timer naturfag og 140 timer matematikk 1T fra VG1 Studiespesialisering eller fra VG1+VG3 yrkesfaglig utdanningsløp.

Det er ikke krav om kjemi 1 for å ta kjemi 2, men det er en stor fordel for å lykkes med kjemi 2.

Det er særlig anbefalt at man har kunnskaper knyttet til syre/base-kjemi og organisk kjemi, samt stoffkunnskaper tilsvarende det som kreves i kjemi 1.

Studiefakta, Tittel m.m

Eksamen:
Skriftlig og Muntlig-praktisk eksamen.

Fagkoder:
REA3012 (skriftlig) og REA3013 (muntlig-praktisk)

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Kjemi 2 (inkl. lab).

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Akademiet Nettstudier

akademiet nettstudier

Akademiet Nettstudier

Trenger du bedre karakterer for å komme inn på utdanningen du ønsker deg? Mangler du studiekompetanse eller realfag? Ta opp fag fra VGS på nett og kom inn på utdanningen du ønsker deg!

Med Akademiet Nettstudier kan du studere når og hvor du vil. Nettskolen tilbyr eksamenskurs for deg som skal ta fag fra videregående skole som privatist. Du velger når og hvor du ønsker å studere, sender inn oppgaver og får tilbakemeldinger og veiledning av faglærer.

Karaktergaranti – bedre karakter eller kurset på nytt

På Akademiets privatistkurs i klasserom og på nett får du karaktergaranti. Akademiet garanterer bedre karakter, eller eller kurset på nytt! Det vil si at at om du ikke forbedrer karakteren din og følger våre vilkår, vil du kunne søke om å få gjennomføre kurset på nytt uten ekstra kostand.

Vi har så stor tro på vårt pedagogiske undervisningsopplegg, vår skoleerfaring og våre lærere at vi gir våre kunder denne kvalitetsgarantien. Når du velger å følge våre privatistkurs i klasserom og på nett, har du derfor alltid en sikkerhet.

Studietilbud ved Akademiet Nettstudier

Akademiet tilbyr alle fellesfag og et bredt utvalg av programfag. Enkelte realfag og språkfag gir tilleggspoeng på vitnemålet.

Les mer om studietilbudet og de ulike fagområdene:

 Biologi
 
Fysikk
 Geografi
 Historie
 Kjemi
 Kroppsøving
 Markedsføring og ledelse        
 Matematikk
 Mediefag

 Naturfag
 
Norsk
 
Politikk og menneskerettigheter 
 
Psykologi
 
Religion og etikk
 
Rettslære
 
Samfunnsfag
 Sosiologi og sosialantropologi

 
Språkfag

I tillegg tilbyr Akademiet egne pakker med fagkombinasjoner for deg som vil studere medisin i Norge, medisin i Øst-Europa eller bli ingeniør.

Privatistskole i ti byer og på nett

Akademiet Privatistskole holder til i Oslo, Drammen, Tønsberg, Fredrikstad, Kristiansand, Sandnes, Bergen, Ålesund, Molde og Trondheim. I tillegg tilbyr skolen nettstudier for deg som ønsker mer fleksibilitet i studiene. Nettkursene gir 18 måneders studietid og fleksibel oppfølging fra nettlærer.

Gratis rådgivning

Akademiets rådgivere hjelper deg med informasjon om hvilke fag og karakterer du trenger, for at du skal nå dine mål. Gratis rådgiving er tilgjengelig på telefon, chat og på skolestedene.

Vis alle utdanninger fra Akademiet Nettstudier

Kontaktinformasjon til Akademiet Nettstudier

Akademiet Nettstudier

Pilestredet 56
0167 Oslo

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Kjemi 2 (inkl. lab):

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!