Vis studentum.no som: Mobil

Fysikk 2 m/lab

Akademiet Nettstudier
Sammendrag
Deltid
140 årstimer
Videregående skole / Studiekompetanse
Oppstart: Hele året - Nettstudier
Søknadsfrist: Løpende opptak
10 150 NOK

Fysikk 2 m/lab

Fysikk 2 med laboratoriekurs

Fysikk 2 m/lab

Ønsker du å ta opp fag eller få realfagspoeng? Akademiet Nettstudier tilbyr Fysikk 2 med laboratoriekurs.

Fysikk 2 er et programfag i studiespesialiserende utdanningsprogram fra programområdet realfag. Faget gir 1 realfagspoeng. Sammen med Fysikk 1 oppnås full programfagfordypning.

Inkludert i denne pakken er et todagers laboratoriekurs med gjennomføring av praktiske øvelser  i Oslo.  Datoer for høstens labkurs er 31.10-1.11. Det tas forbehold om nok antall påmeldte, og det vil bli satt opp nye datoer hvert semester.

Hvorfor ta denne pakken?

Faget gir 1 realfagspoeng. Det er særlig egnet for deg som planlegger videre ingeniørutdanning og/eller ønsker å studere realfag på et høyt nivå. Labkurs med veiledning fra lærer er inkludert i pakken.

Om Fysikk 2 med laboratoriekurs

Programfaget fysikk skal bidra til forståelse av natur, teknologi og fenomener i dagliglivet. Det gir grunnlag for å bruke fagkunnskap i ulike sammenhenger, fra praktiske situasjoner i hverdagen til avgjørelser som påvirker samfunnsliv, natur og miljø. Programfaget fysikk gir innføring i fysikkens begreper, symboler og språk, og knytter teori og beregninger til observasjoner og praktisk laboratoriearbeid. Forsøk og øvinger er en naturlig del av faget.

Årstimer: 140

Eksamen: Skriftlig og muntlig-praktisk eksamen

Opptakskrav/Søknad

Studiefakta, Tittel m.m

Faget gir 1 realfagspoeng. Sammen med Fysikk 1 oppnås full programfagfordypning.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Fysikk 2 m/lab.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Akademiet Nettstudier

Akademiet NettstudierAkademiet Nettstudier 

Ønsker du å ta opp fag, forbedre karakterer eller oppnå generell studiekompetanse? Med Akademiet Nettstudier kan du studere det du vil – når du vil! 

Akademiet Nettstudier tilbyr privatistkurs på lik linje med privatistskolene, men her har du en unik frihet til å følge ditt eget tempo og studere der du er. Fullført utdannelse ved Akademiet VGS gir de samme rettigheter og muligheter som ved endt utdannelse ved en offentlig videregående skole.

Hvorfor velge Akademiet Nettstudier?

Hos Akademiet Nettstudier kan du:

  • ta nye fag du ikke har hatt før
  • skaffe deg generell studiekompetanse
  • forbedre vitnemålet ditt fra videregående skole
  • få ekstraundervisning i fag du har på din nåværende skole
  • bytte ut fag du ikke er fornøyd med
  • ta flere realfag og få ekstra realfagspoeng
  • forbedre fag fra Vg1 og/eller Vg2 på videregående mens du er elev på videregående skole og fortsatt få førstegangsvitnemål

Ta kontakt med Akademiet Nettstudier for å få hjelp til fagkombinasjoner eller for å få svar på andre spørsmål du måtte ha!

Karaktergaranti 

Akademiets mål er det samme som ditt – du skal bestå privatisteksamen med bedre karakterer enn du har fra før. Karaktergarantien gjelder selvfølgelig også for nettstudier; "Bedre karakterer eller pengene tilbake".

Eksamensrettet undervisning

Som privatist er det eksamensresultatet som utgjør din karakter i faget. Nettstudiet du følger ved Akademiet er eksamensrettet og forbereder deg på avsluttende eksamen i hvert enkelt fag, enten du skal opp til skriftlig, muntlig eller praktisk/muntlig eksamen. Det er kompetansemålene i læreplanen som er utgangspunktet for utformingen av Akademiets kurs, da det er disse du vil bli prøvd i til eksamen. 

Akademiet er også ledende i bruk av IKT i undervisningen. Alt av innleveringer skjer gjennom et internt nettverk med egen pålogging. Som forelder får du også en pålogging slik at du kan følge med og se hva elevene gjør på skolen.  

Vis alle utdanninger fra Akademiet Nettstudier
Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Fysikk 2 m/lab:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!