Fagbrev kulde- og varmepumpetekniker for praksiskandidater

Akademiet Nettstudier
Sammendrag
Yrkesrettede kurs og utdanninger
Nettstudier
Heltid/deltid
Kontakt lånekassen
Åpent for opptak hele året
Nettstudier
Gutt med sort t-skjorte monterer varmepumpe på en vegg hos Akademiet Videregående Skole.

Fagbrev kulde- og varmepumpetekniker for praksiskandidater

Fagbrev kulde- og varmepumpetekniker hos Akademiet Nettstudier

Jobber du innen elektro eller industri og teknologi og ønsker formell kompetanse som kulde- og varmepumpetekniker? Hvis du har yrkespraksis fra relevant arbeid så kan du ta fagbrev hos oss.

Kurset er under utvikling. Men du kan melde deg på allerede nå!

Før du kan gå opp til fagprøven i kulde- og varmepumpeteknikk, må du avlegge privatisteksamen i teoridelen. Med bestått fagprøve og eksamen i teoridelen får du fagbrev som kulde- og varmepumpetekniker.

I denne jobben utfører du en rekke oppgaver knyttet til utvikling og vedlikehold av kjølesystemer og slike jobber finnes i mange bedrifter, spesielt i maritim industri. Det er generelt god lønn og stor etterspørsel etter faglærte medarbeidere i denne bransjen.

Hvem kan ta fagbrev kulde- og varmepumpetekniker?

Fagbrevet passer for deg som har praktisk erfaring gjennom arbeide med kjøleteknikk og som ønsker formell kompetanse. Det passer også for deg som har fagbrev eller relevant erfaring innenfor elektro, industri og teknologi men som ønsker å jobbe med kjøleteknikk.

Praksiskandidatordningen gjelder om du kan vise til 5 års relevant yrkeserfaring og derfor kan ta fagbrev uten å være lærling. Når du begynner på kurset trenger du ikke å allerede ha 5 eller flere års erfaring. Hvis du for eksempel nå har arbeidet innenfor feltet i 4 år og ønsker å bruke 1 år på å få fagbrev kan du starte på kurset allerede nå.

For kontakt eller mer informasjon om Fagbrev kulde- og varmepumpetekniker for praksiskandidater, vennligst fyll inn en interessemelding.

Kostnader

Kontakt Akademiet for informasjon om priser.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Fagbrev kulde- og varmepumpetekniker for praksiskandidater.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Akademiet Nettstudier

akademiet nettstudier

Akademiet Nettstudier

Trenger du bedre karakterer for å komme inn på utdanningen du ønsker deg? Mangler du studiekompetanse eller realfag? Ta opp fag fra VGS på nett og kom inn på utdanningen du ønsker deg!

Med Akademiet Nettstudier kan du studere når og hvor du vil. Nettskolen tilbyr eksamenskurs for deg som skal ta fag fra videregående skole som privatist. Du velger når og hvor du ønsker å studere, sender inn oppgaver og får tilbakemeldinger og veiledning av faglærer.

Karaktergaranti – bedre karakter eller kurset på nytt

På Akademiets privatistkurs i klasserom og på nett får du karaktergaranti. Akademiet garanterer bedre karakter, eller eller kurset på nytt! Det vil si at at om du ikke forbedrer karakteren din og følger våre vilkår, vil du kunne søke om å få gjennomføre kurset på nytt uten ekstra kostand.

Vi har så stor tro på vårt pedagogiske undervisningsopplegg, vår skoleerfaring og våre lærere at vi gir våre kunder denne kvalitetsgarantien. Når du velger å følge våre privatistkurs i klasserom og på nett, har du derfor alltid en sikkerhet.

Studietilbud ved Akademiet Nettstudier

Akademiet tilbyr alle fellesfag og et bredt utvalg av programfag. Enkelte realfag og språkfag gir tilleggspoeng på vitnemålet.

Les mer om studietilbudet og de ulike fagområdene:

 Biologi
 
Fysikk
 Geografi
 Historie
 Kjemi
 Kroppsøving
 Markedsføring og ledelse        
 Matematikk
 Mediefag

 Naturfag
 
Norsk
 
Politikk og menneskerettigheter 
 
Psykologi
 
Religion og etikk
 
Rettslære
 
Samfunnsfag
 Sosiologi og sosialantropologi

 
Språkfag

I tillegg tilbyr Akademiet egne pakker med fagkombinasjoner for deg som vil studere medisin i Norge, medisin i Øst-Europa eller bli ingeniør.

Privatistskole i ti byer og på nett

Akademiet Privatistskole holder til i Oslo, Drammen, Tønsberg, Fredrikstad, Kristiansand, Sandnes, Bergen, Ålesund, Molde og Trondheim. I tillegg tilbyr skolen nettstudier for deg som ønsker mer fleksibilitet i studiene. Nettkursene gir 18 måneders studietid og fleksibel oppfølging fra nettlærer.

Gratis rådgivning

Akademiets rådgivere hjelper deg med informasjon om hvilke fag og karakterer du trenger, for at du skal nå dine mål. Gratis rådgiving er tilgjengelig på telefon, chat og på skolestedene.

Vis alle utdanninger fra Akademiet Nettstudier

Kontaktinformasjon til Akademiet Nettstudier

Akademiet Nettstudier

Pilestredet 56
0167 Oslo

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Fagbrev kulde- og varmepumpetekniker for praksiskandidater:

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!