Vis studentum.no som: Mobil

Eksamenskurs – muntlig eksamen

Akademiet Nettstudier
Sammendrag
Varighet: Kontakt Akademiet Nettstudier
Pris: 2 000 NOK
Heltid/Deltid: Deltid
Søknadsfrist: Løpende opptak
Utdanningsinstitutt: Akademiet Nettstudier
Oppstart: Hele året - Nettstudier

Eksamenskurs – muntlig eksamen

Eksamenskurs for muntlig eksamen

Eksamenskurs – muntlig eksamen

Ønsker du å bli bedre rustet til muntlig eksamen? Akademiet Nettstudier tilbyr eksamenskurs for muntlig eksamen. Kurset gir veiledning, forberedelse og trening i gjennomføring av muntlig eksamen for privatister.

Hvorfor ta eksamenskurs?

Eksamenskurset passer for deg som ønsker ekstra veiledning og hjelp til å forberede deg til muntlig eksamensgjennomføring. Du får god oversikt over regelverk og praktisk gjennomføring, og får tips om blant annet stressmestring og mental forberedelse. Ikke minst får du prøvd deg på en virkelig eksamenssituasjon med reelle eksamensoppgaver.

Få trening i muntlig eksamen

Kurset er relevant for alle privatistfag med muntlig eksamensform, det vil si språkfag, samfunnsfag, religion og etikk, geografi og historie, samt programfag innenfor samfunnsvitenskapelig og humanistisk fagområde. 

Opptakskrav/Søknad

Det trengs ingen spesielle forkunnskaper, men du bør være godt forberedt og ha best mulig oversikt over faget du skal opp i til eksamen for å få fullt utbytte av kurset

Studiefakta, Tittel m.m

Kurset gir veiledning, forberedelse og trening i gjennomføring av muntlig eksamen for privatister

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Eksamenskurs – muntlig eksamen.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Errors
Valgfritt
Valgfritt
Valgfritt
Valgfritt
Valgfritt
Valgfritt

Akademiet Nettstudier

Akademiet NettstudierAkademiet Nettstudier 

Ønsker du å ta opp fag, forbedre karakterer eller oppnå generell studiekompetanse? Med Akademiet Nettstudier kan du studere det du vil – når du vil! 

Akademiet Nettstudier tilbyr privatistkurs på lik linje med privatistskolene, men her har du en unik frihet til å følge ditt eget tempo og studere der du er. Fullført utdannelse ved Akademiet VGS gir de samme rettigheter og muligheter som ved endt utdannelse ved en offentlig videregående skole.

Hvorfor velge Akademiet Nettstudier?

Hos Akademiet Nettstudier kan du:

  • ta nye fag du ikke har hatt før
  • skaffe deg generell studiekompetanse
  • forbedre vitnemålet ditt fra videregående skole
  • få ekstraundervisning i fag du har på din nåværende skole
  • bytte ut fag du ikke er fornøyd med
  • ta flere realfag og få ekstra realfagspoeng
  • forbedre fag fra Vg1 og/eller Vg2 på videregående mens du er elev på videregående skole og fortsatt få førstegangsvitnemål

Ta kontakt med Akademiet Nettstudier for å få hjelp til fagkombinasjoner eller for å få svar på andre spørsmål du måtte ha!

Karaktergaranti 

Akademiets mål er det samme som ditt – du skal bestå privatisteksamen med bedre karakterer enn du har fra før. Karaktergarantien gjelder selvfølgelig også for nettstudier; "Bedre karakterer eller pengene tilbake".

Eksamensrettet undervisning

Som privatist er det eksamensresultatet som utgjør din karakter i faget. Nettstudiet du følger ved Akademiet er eksamensrettet og forbereder deg på avsluttende eksamen i hvert enkelt fag, enten du skal opp til skriftlig, muntlig eller praktisk/muntlig eksamen. Det er kompetansemålene i læreplanen som er utgangspunktet for utformingen av Akademiets kurs, da det er disse du vil bli prøvd i til eksamen. 

Akademiet er også ledende i bruk av IKT i undervisningen. Alt av innleveringer skjer gjennom et internt nettverk med egen pålogging. Som forelder får du også en pålogging slik at du kan følge med og se hva elevene gjør på skolen.  

Vis alle utdanninger fra Akademiet Nettstudier