Vis studentum.no som: Mobil

Biologi 2 m/lab

Akademiet Nettstudier
Sammendrag
Deltid
140 årstimer
Videregående skole / Studiekompetanse
Oppstart: Hele året - Nettstudier
Søknadsfrist: Løpende opptak
10 150 NOK

Biologi 2 m/lab

Akademiet Nettstudier - Biologi 2 m/lab

Biologi 2 m/lab

Ønsker du å ta opp fag eller få realfagspoeng? Akademiet Nettstudier tilbyr Biologi 2 med laboratoriekurs.

Biologi 2 er et programfag i studiespesialiserende utdanningsprogram fra programområdet realfag. Faget gir 0,5 realfagspoeng. Inkludert i denne pakken er et todagers laboratoriekurs med gjennomføring av praktiske øvelser  i Oslo.

Datoer for høstens labkurs er 24. - 25.okt. Det tas forbehold om nok antall påmeldte, og det vil bli satt opp nye datoer hvert semester.

Hvorfor ta Biologi 2 med laboratoriekurs?

Faget gir 0,5 realfagspoeng. Programfaget gir grunnlag for videre studier innenfor biologi og biologirelaterte områder. Vi anbefaler å kombinere biologistudiet med kjemi. Ønsker du å gå videre med biologi/realfag, krever mange høyskoler og universitet at du også har kjemi i fagkretsen.

Om faget

Faget tar for seg det økologiske samspillet i naturen mellom alle organismene. Viktige emner er energiomsetning (fotosyntese), genetikk (arvelære), bioteknologi, økologi og evolusjon (læren om utviklingen av livet på jorda). 

Årstimer: 140

Eksamen: Skriftlig og Muntlig-praktisk eksamen

Opptakskrav/Søknad

Fullført grunnskole (eller tilsvarende), og naturfag fra Vg1

Studiefakta, Tittel m.m

Faget gir 0,5 realfagspoeng

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Biologi 2 m/lab.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Akademiet Nettstudier

Akademiet NettstudierAkademiet Nettstudier 

Ønsker du å ta opp fag, forbedre karakterer eller oppnå generell studiekompetanse? Med Akademiet Nettstudier kan du studere det du vil – når du vil! 

Akademiet Nettstudier tilbyr privatistkurs på lik linje med privatistskolene, men her har du en unik frihet til å følge ditt eget tempo og studere der du er. Fullført utdannelse ved Akademiet VGS gir de samme rettigheter og muligheter som ved endt utdannelse ved en offentlig videregående skole.

Hvorfor velge Akademiet Nettstudier?

Hos Akademiet Nettstudier kan du:

  • ta nye fag du ikke har hatt før
  • skaffe deg generell studiekompetanse
  • forbedre vitnemålet ditt fra videregående skole
  • få ekstraundervisning i fag du har på din nåværende skole
  • bytte ut fag du ikke er fornøyd med
  • ta flere realfag og få ekstra realfagspoeng
  • forbedre fag fra Vg1 og/eller Vg2 på videregående mens du er elev på videregående skole og fortsatt få førstegangsvitnemål

Ta kontakt med Akademiet Nettstudier for å få hjelp til fagkombinasjoner eller for å få svar på andre spørsmål du måtte ha!

Karaktergaranti 

Akademiets mål er det samme som ditt – du skal bestå privatisteksamen med bedre karakterer enn du har fra før. Karaktergarantien gjelder selvfølgelig også for nettstudier; "Bedre karakterer eller pengene tilbake".

Eksamensrettet undervisning

Som privatist er det eksamensresultatet som utgjør din karakter i faget. Nettstudiet du følger ved Akademiet er eksamensrettet og forbereder deg på avsluttende eksamen i hvert enkelt fag, enten du skal opp til skriftlig, muntlig eller praktisk/muntlig eksamen. Det er kompetansemålene i læreplanen som er utgangspunktet for utformingen av Akademiets kurs, da det er disse du vil bli prøvd i til eksamen. 

Akademiet er også ledende i bruk av IKT i undervisningen. Alt av innleveringer skjer gjennom et internt nettverk med egen pålogging. Som forelder får du også en pålogging slik at du kan følge med og se hva elevene gjør på skolen.  

Vis alle utdanninger fra Akademiet Nettstudier
Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Biologi 2 m/lab:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!