Vis studentum.no som: Mobil

Psykologi i Warzawa

Ta psykologiutdanningen ved Universitetet i Warzawa!

Har du lyst til å ta en masterutdanning i psykologi? Hvorfor ikke ta utdanningen i Polen? Agder Vitenskapsakademi hjelper deg med hele søknadsprosessen og foretar opptaksintervjuer på norsk her i Norge.

I samarbeid med Universitetet i Warszawa kan Agder Vitenskapsakademi nå tilby en 5-årig utdanning i psykologi. Her får du en utdanning av høy kvalitet, godkjent av den norske lånekassen. Dette betyr at du får fullt lån og stipend under studietiden, og at du kan søke om autorisasjon gjennom SAK når du kommer tilbake til Norge.

 Les mer om psykologiutdanningen her

Fordeler med å ta en psykologiutdanning i Polen

Dersom du ønsker å ta en psykologiutdanning, må du være forberedt på at mye av pensumet vil være på engelsk. Dette gjelder også når du tar psykologi i Norge. Det kan derfor være en stor fordel å studere dette faget i utlandet, hvor du blir tvunget til å prate engelsk med både forelesere og medstudenter.

En annen fordel er at du vil få ta del i et anerkjent medisinsk fagmiljø. Polen har vært et svært populært reisemål for norske medisinstudenter i mange år, og dette er mye på grunn av deres lange tradisjon for medisinske universiteter.

Hovedstaden Warzawa

Warszawa er Polens hovedstad og største by, og et økonomisk, politisk og kulturelt sentrum. Til tross for at Warzawa er en travel storby, er en fjerdedel av byen dekket av parkområder. I tillegg er den rik på kulturhistorie, og kjent for sin alder og skjønnhet. Gamlebyen er skrevet inn på UNESCOS liste over verdens kulturarv.

Psykologi i Polen


For kontakt eller mer informasjon om Agder Vitenskapsakademi: University of Warsaw, vennligst fyll inn en interessemelding.

Videopresentasjon

Vurderer du å ta psykologistudiene i Polen? Agder Vitenskapsakademi sender mange norske studenter til Polen hvert eneste år, og hjelper deg med hele søknadsprosessen.

Her får du et lite inntrykk av livet på Warsaw International Studies in Psychology at the Faculty of Psychology, University of Warsaw!

Kontakt skolen

Agder Vitenskapsakademi: University of Warsaw

Warszawa

Tlf: 38141957
www.medicalstudies.no

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om Agder Vitenskapsakademi: University of Warsaw.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Agder Vitenskapsakademi: University of Warsaw:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!