Vis studentum.no som: Mobil

Poznan University of Medical Sciences

Medisin, fysioterapi, odontologi og farmasi i Polen – Poznan University

Agder Vitenskapsakademi er inntakskontor for nordiske søkere til Poznan University of Medical Sciences, og hjelper deg med hele søknadsprosessen.

Poznan University of Medical Sciences er blant de ledende medisinske universitetene i Polen , og er et av alternativene for deg som vil studere medisin i Polen. Dette tradisjonsrike og høyt respekterte universitetet tilbyr førsteklasses engelskspråklige programmer i følgende medisinske fag:

 Fysioterapi
 Medisin, 6 år
 Medisin, 4 år
 Tannlege
 Farmasi

Studer på Polens beste medisinske universitet

Poznan University of Medical Sciences er kjent for fremstående forskning på mange fagområder, og tilbyr studentene utfordrende studier med mye praksis og grundig oppfølging. PUMS har over 200 professorer og totalt over 1200 faglig ansatte som årlig produserer flere hundre tidsskriftartikler. Universitetet arrangerer mange internasjonale kongresser og samarbeider regelmessig med 15 utenlandske universiteter.  

PUMS er utvilsomt et av Polens ledende medisinske universiteter med nesten 90 års utdanningshistorie bak seg, og samtidig med et sterkt fokus på faglig og pedagogisk utvikling. Velger du studier ved Poznan University of Medical Sciences kan du derfor være trygg på at du vil få et tilbud på høyt faglig og pedagogisk nivå, og en utdanning for livet!

Medisin i Polen

Hvordan er det å bo og studere i Poznan?

Poznan er en trivelig by hvor studentene har tradisjon for å skape et godt og inkluderende miljø. Som ny student vil du derfor bli godt ivaretatt og veiledet av mer erfarne studenter. PUMS tilbyr rimelige bomuligheter på fire ulike studenthjem: Eskulap, Medyk, Aspirynka og Wawrzynek. Alle ligger sentralt i byen og nær universitetets undervisningsbygg. 

Poznan er hovedstaden i den fremgangsrike regionen Wielkopolska (Store Polen) i det vestlige Polen, og byen ligger midt mellom Warszawa og Berlin. Poznan har over 600.000 innbyggere, og er dermed landets femte største by. Byen er også landets tredje største akademiske senter, og har over 60,000 studenter fordelt på tolv ulike institusjoner for høyere utdanning.

Byen har et kompakt bysentrum med en trivelig gågate og den flotte gamle markedsplassen Stary Rynek, kjent for sin utsøkte arkitektur. Her treffes folk på plassens mange gode spisesteder, og de norske studentene har sitt spesielle samlingssted her.  Sentralt på plassen ligger det vakre og berømte rådhuset fra 1536.
For kontakt eller mer informasjon om Agder Vitenskapsakademi: Poznan University of Medical Sciences, vennligst fyll inn en interessemelding.

Videopresentasjon

Vurderer du å ta tannlegestudiene i Polen? Agder Vitenskapsakademi sender mange norske studenter til Polen hvert eneste år, og hjelper deg med hele søknadsprosessen. Her får du et lite inntrykk av livet på Poznan University of Medical Sciences i Polen!

       

Utdanninger

Kontakt skolen

Agder Vitenskapsakademi: Poznan University of Medical Sciences

Poznan

Tlf: 38141957
medicalstudies.no

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om Agder Vitenskapsakademi: Poznan University of Medical Sciences.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Omtaler

Gjennomsnittsrangering: 4

Basert på 1 omtaler

Anonym
(4)
Hvis du ikke kommer inn i Norge, men vil fortsatt studere medisin i nærheten av Norge og få autorisasjon i Norge, så er Poznan en av de bedre alternativene. Polen er billig å leve i, det blir ikke sett på som en av de mest useriøse landene å studere medisin i av arbeidsgivere i Norge, og folk i Poznan er litt mer liberale enn noen mindre byer i ...
Vis hele omtalen
Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Agder Vitenskapsakademi: Poznan University of Medical Sciences:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER
Omtale av skolen
(4,0)
Basert på 1 omtaler
Lise - Fysioterapiutdanning PUMS...

Lise Alvestad er student ved fysioterapeututdanningen ved Poznan University of Medical Sciences.

Her forteller hun om sine opplevelser og erfaringer som fysioterapistudent i Polen.

Les mer