Vis studentum.no som: Mobil

Collegium Medicum

Medisinstudiet ved Collegium Medicum, Nicolaus Copernicus University, Bydgoszcz

Det engelskspråklige medisinprogrammet ved Collegium Medicum i Bydgoszcz er et godt alternativ for skandinaviske studenter som ønsker en legeutdanning av høy kvalitet i et godt, internasjonalt studentmiljø.

For at du skal kunne gjennomføre medisinstudiet på en god måte må du ha en indre motivasjon for utdanningen og legeyrket. Du bør også ha interesse for realfag og gode ferdigheter i engelsk.


Studiestart med forkurs og orienteringsdager

Medisinstudiet i Bydgoszcz starter med et frivillig forkurs i biologi, kjemi og fysikk. Del 1 foregår online og kan tas fra medio august og del 2 foregår i Bydgoszcz de siste 2 ukene i september. Dette gir nye studenter en verdifull mulighet for repetisjon av grunnleggende kunnskaper, tilvenning til engelsk som studiespråk, samt mulighet for å bli kjent med medstudenter, universitetet og byen. Forkurset omfatter også orienteringsdager og sosiale aktiviteter for nye studenter. Studentene ved Collegium Medicum organiserer fadderordning for alle nye studenter.

Det akademiske året  starter 1. oktober.​

 Les mer om medisinutdanningen her


For kontakt eller mer informasjon om Agder Vitenskapsakademi: Collegium Medicum - Nicolaus Copernicus University, vennligst fyll inn en interessemelding.

Videopresentasjon

Vurderer du å ta medisinstudiene i Polen? Agder Vitenskapsakademi sender mange norske studenter til Polen hvert eneste år, og hjelper deg med hele søknadsprosessen.

Her får du et lite inntrykk av livet på Nicolaus Copernicus University i Bygdoszcz, Polen.

Utdanninger

Profesjonsstudium Sted
Medisin - Profesjonsstudium på engelsk ved Collegium Medicum I Bydgoszcz, Polen Bydgoszcz

Vis alle

Kontakt skolen

Agder Vitenskapsakademi: Collegium Medicum - Nicolaus Copernicus University

Bydgoszcz

Tlf: 38141957
medicalstudies.no

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om Agder Vitenskapsakademi: Collegium Medicum - Nicolaus Copernicus University.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Agder Vitenskapsakademi: Collegium Medicum - Nicolaus Copernicus University:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!

Vegard - Medisin i Bydgoszcz

Vegard Danielsen (21) er en av de mange studentene som studerer medisin i Polen gjennom Agder Vitenskapsakademi. Han forteller om spennende fag, et unikt studiemiljø og en fantastisk studieby full av muligheter.

Les hva Vegard har å si om Agder Vitenskapsakademi og medisinstudiet på Collegium Medicum i Bydgoszcz her.

Les mer