Vis studentum.no som: Mobil

Medisin i Polen

Tannlege, farmasi, fysioterapi, psykologi og medisinstudier i Polen og Tsjekkia

Vil du studere medisin eller andre medisinske fag i utlandet? Agder Vitenskapsakademi hjelper deg med å komme inn på medisin, fysioterapi, farmasi, odontologi eller sykepleie i Polen eller Tsjekkia!

Agder Vitenskapsakademi er inntakskontor for de tre anerkjente polske universitetene Poznan University of Medical SciencesCollegium Medicum, Nicolaus Copernicus University i Bygdoszcz og Medical University of Gdansk, samt Charles University 1st Faculty og Masaryk University i Tsjekkia.

Her tilbys følgende utdanninger:

  Medisin, 6 år (Bygdoszcz)
 
 Medisin, 6 år (Gdansk)
  Medisin, 6 år (Poznan)
  Medisin, 6 år (Praha)
  
Medisin, 6 år (Brno)
 
Medisin, 4 år (Poznan)
  Fysioterapi (Poznan)
 
Fysioterapi (Brno)
  Farmasi (Poznan)
  Tannlege (Poznan)
 
Tannlege (Praha)
 
Tannlege (Brno)
 
Sykepleie (Gdansk)

De samarbeider også med Universitetet i Warszawa om en masterutdanning i psykologi.

Agder Vitenskapsakademi - Din inngang til medisinstudier i Polen og Tsjekkia

Agder Vitenskapsakademi er nordisk inntakskontor for tre anerkjente medisinske universiteter i Polen og Charles University 1st Faculty og Mazaryk University i Tsjekkia. Disse universitetene tilbyr utdanning til lege, tannlege, fysioterapeut eller farmasøyt (Doctor of Pharmacy).

Agder Vitenskapsakademi samarbeider også med Warsaw International Psychology Studies, Univeristet i Warszawa om masterutdanning i psykologi. 

Målet for Agder Vitenskapsakademi er å informere og veilede deg så godt at du selv kan avgjøre om et av våre studier vil gi deg den utdanningen og de yrkesmulighetene du ønsker. Du skal føle deg helt trygg når du søker studier i Polen og Tsjekkia, og veileder deg derfor gjennom søknadsprosessen og frem til du starter på studiet.

Inntakskontoret ligger i Kristiansand, men de reiser til Oslo og Bergen for intervjuer flere ganger i året. De har rekruttert skandinaviske studenter i mange år, og har svært god kunnskap om medisinske studier i utlandet.

Medisin i Polen - Populært studieland for norske studenter

Polen er det landet utenom Norge, som har flest norske medisinstudenter. Universitetene i Poznan, Gdansk og Bydgoszcz holder høy kvalitet på undervisningen. De norske studentene trives godt på de ulike universitetene og i byene. Det er god norske miljø med samhold og gjensidig støtte. Det er ANSA lokallag i hver av byene.

Som ny student er du garantert plass på et av universitetenes studenthjem når du starter studiet, og mange velger å bo der den første tiden. Det finnes også mange muligheter for å finne rimelige leiligheter på det private markedet.

Studentene har praksis ved store universitetssykehus med et mye større befolkningsgrunnlag enn i Norge. Dette innebærer at studentene møter et bredt spekter av diagnoser, noe som gir variert og interessant praktisk erfaring. 

Få jobb på lik linje med studenter i Norge

De ulike medisinske utdannelsene er godkjente av norske myndigheter, og vil gi grunnlag for autorisasjon for arbeid i Norge eller andre EU-land.

Medisinstudenter kan søke LIS1-stillinger (tidligere turnustjeneste) etter samme regler som studenter i Norge.

Tidligere i høst kom det gode nyheter angående norske psykologistudenter i Polen. Nå ser det ut til at masterstudiet ved WISP vil gi grunnlag for tittelen psykolog i Norge. Bakgrunnen er at norske og polske myndigheter har kommet fram til at masterstudiet vil gi rett til det lovregulerte yrke psykolog i Polen. Hver søknad vil behandles individuelt og du må regne med å gjøre kompenserende tiltak før du får godkjennelse og  tittelen psykolog. Du finner mer informasjon på helsedirektoratet

Alle studiene er også godkjente av Statens Lånekasse for Utdanning, og gir grunnlag for stipend og lån.


For kontakt eller mer informasjon om Agder Vitenskapsakademi, vennligst fyll inn en interessemelding.

Utdanninger - Agder Vitenskapsakademi

VideoPresentation

   

Tannlegeutdanning i Poznan

Les mer Agder Vitenskapsakademi

Vurderer du å ta tannlegestudiene i Polen? Agder Vitenskapsakademi sender mange norske studenter til Polen hvert eneste år, og hjelper deg med hele søknadsprosessen. Her får du et lite inntrykk av livet på Poznan University of Medical Sciences i Polen!


Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om Agder Vitenskapsakademi.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Kontaktinformasjon til Agder Vitenskapsakademi

Agder Vitenskapsakademi

Gimlemoen A6
4604 Kristiansand


Studentene setter karakterer

Gjennomsnittsrangering: 5

Basert på 2 omtaler

gustavwenlsvei1a1385 asker
(5)
hei dette høers feldig bra ut lykke til frøydis jakobsen tannami as norway
Bernt
(5)
Poznan University of Medical Sciences er blandt de største og beste medisinske universitetene i Polen, og har i en årrekke blitt berømmet med prisen som det beste medisinske universitetet i Polen. Det er rett over 8000 studenter ved skolen, hvorav ca 1000 er utenlandske. Majoriteten av disse er skandinavere, tyskere, kanadiere og amerikanere....
Vis hele omtalen
Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Agder Vitenskapsakademi:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER
Omtale av skolen
(5,0)
Basert på 2 omtaler
Vegard - Medisin i Bydgoszcz

Vegard Danielsen (21) er en av de mange studentene som studerer medisin i Polen gjennom Agder Vitenskapsakademi. Han forteller om spennende fag, et unikt studiemiljø og en fantastisk studieby full av muligheter.

Les hva Vegard har å si om Agder Vitenskapsakademi og medisinstudiet på Collegium Medicum i Bydgoszcz her.

Les mer
Lise - Fysioterapiutdanning PUMS...

Lise Alvestad er student ved fysioterapeututdanningen ved Poznan University of Medical Sciences.

Her forteller hun om sine opplevelser og erfaringer som fysioterapistudent i Polen.

Les mer