Vis studentum.no som: Mobil

Personlig trener

Active Education – Vi former fremtidens trenere

Er du interessert i trening, kosthold og helse? Active Education er en av Europas ledende skoler innen utdanning av kompetansepersoner til treningsbransjen, og tilbyr studier som kombinerer nettbasert undervisning med samlinger over hele Norge.

Siden 2008 har Active Education samarbeidet med Høgskolen i Innlandet om å tilby idrettsutdanninger og personlig trenerutdanning. Høgskolen i Innlandet har det faglige og studieadministrative ansvaret med gjennomføringen av utdanningene. Active Education har den løpende kontakten og oppfølgingen mot treningssenterbransjen, i tillegg til å ha ansvaret for koordineringen av praksisdelen som inngår i emnene. 

Studietilbudene som inngår i samarbeidet mellom Høgskolen i Innlandet og Active Education er underlagt de lover og forskrifter som regulerer høyere utdanning, kvalifikasjonsrammeverket i høyere utdanning og Høgskolen i Innlandet sitt eget kvalitetssikringssystem.

Utdanningstilbud

Personlig trener – Årsstudium
Personlig trener BASIS – Grunnutdanning
Personlig trener FLORIDA – USA
Kosthold og coaching

Læringsmodell

Vi er opptatt av å tilby mer enn «vanlig» undervisning. Tradisjonell klasseromsundervisning, ensidig formidlingspedagogikk og passive læringsformer er utdatert. Vi legger derfor mye tid og energi i arbeidet med å skape en aktiv studiehverdag med stor variasjon og interaksjon mellom studenter og forelesere.

Vår læringsmodell baserer seg på noen sentrale pedagogiske virkemidler:

  • Egenutviklet litteratur i kombinasjon med lærebøker av høy kvalitet
  • Elektronisk læringsplattform
  • Videoer av forelesninger og praktiske øvelser
  • Fysiske undervisningssamlinger
  • Verdifull praksis på treningssenter
  • Tett samarbeid med treningssenterbransjen i Norge og internasjonalt

Gjennom hele studietiden følges du tett opp av våre studiekoordinatorer og forelesere, du deltar i diskusjoner og løser faglige oppgaver både fysisk og på læringsportalen, og du veiledes gjennom tilbakemeldnger fra våre dyktige fagpersoner.

Opptakskrav

Du kan studere ved Active Education uansett om du har generell studiekompetanse eller ikke. Gjennomføringen av utdanningen og de internasjonale sertifiseringene som personlig trener er de samme, men forskjellen er at du ikke vil motta studiepoeng og heller ikke få rett til støtte fra Lånekassen om du ikke har generell studiekompetanse eller realkompetanse på tilsvarende nivå.


For kontakt eller mer informasjon om Active Education, vennligst fyll inn en interessemelding.

Utdanninger

Årsstudium Sted
Personlig trener – Årsstudium Flere studiesteder (2)
Bachelor
Kosthold og coaching Flere studiesteder (2)
Personlig trener BASIS – Grunnutdanning Flere studiesteder (2)
Personlig trener FLORIDA – USA Flere studiesteder (3)

Vis alle

Kontakt skolen

Active Education

Ryensvingen 11
0680 Oslo

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om Active Education.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Omtaler

Elise Bakken
(5)
En komplett utdanning som gir deg alt du trenger for å lykkes som Personlig Trener og Kostholdsveileder! Veldig fornøyd med foreleserne og hvordan studiet ble lagt opp, både på nett og på samlingene. Jeg anbefaler Active Education på det sterkeste!
Camilla M Hauge
(4)
Supert nettstudie som lar seg kombinere med fulltidsjobb og familie. Anbefaler selvsagt god struktur og å jobbe jevnt og trutt med pensum. Stort pluss for de to samlingene som gjør at man får satt teorien i et praktisk perspektiv. I tillegg var det utrolig hyggelig å møte både studenter og forelesere ansikt til ansikt.
Torill Ytterhus Haugset
(5)
Bra og lærerikt studie, med gode lærere 😃
Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Active Education:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER
Active Education
Vurdering
(4,5)
Basert på 35 omtaler
Lønn som personlig trener
Hvor mye kan du tjene?

Hvor mye du får i lønn som personlig trener varierer noe fra treningsskjede til treningskjede. Les mer om Active Educations beregninger her!

Les mer
5 viktige råd til deg som vil bl...

Det finnes et stort antall utdanningsmuligheter for deg som vil bli personlig trener i dag. Active Education gir deg rådene for hva du skal fokusere på når du skal velge utdanning.

Les mer