Apsis Newsletter Pro
EMG
Få utdanningstipsene her! Webversion
November er her og vintermørket begynner sakte men sikkert å trenge seg på. Leter du etter drømmeutdanningen, men er usikker på hvor du skal starte? Da vil vi i Studentum hjelpe deg på veien!

Finn utdanningsalternativ og tips i denne månedens nyhetsbrev!
♥ studentum-teamet
 
Vil du studere Sexologi & Parterapi?
Ta en utdannelse med mening og fremtid - høy profesjonalitet og med fokus på hele mennesket! Sexologiskolen har mer enn 12 års erfaring med å utdanne sexologer, parterapeuter og spesialister i Norden - og verden. Du finner skolen i Oslo, København, Århus, Stockholm og Nuuk.

Sexologiskolen tilbyr totalt 21 utdanninger: De 2 hovedutdanningene i sexologi og parterapi, 14 spesialistutdanninger og 5 internasjonale. Skolen har 57 lærere og ligger sentralt i Oslo på Borggata 1. Du kan velge å studere Online, On location eller kombinert.

Oppstart
Hovedutdanninger:
• Sexolog 30. april 2021
• Parterapeut 10. september 2021
Spesialistutdanninger studeres samtidig som el. eft. hoved:
• Didaktisk sexolog 18. januar 2021
• Skilsmisse-terapeut 10. mai 2022

Hvis du vil vite mer om utdanningene, kan du være med på gratis introduksjonswebinar 25. november 2. el. 10. desember kl 19.00-20.30. Registrer deg på Sexologiskolen.no - og få en lenke til Zoom. Velkommen!
    Mer informasjon    
 
Har 2020 vekket din interesse for helsekunnskap og helsekommunikasjon?
Atlantis Medisinske Høgskole tilbyr bachelorstudier, årsstudier og halvårsstudier innen medisin og ernæringsfag. Ønsker du kunnskap om hvordan sykdom oppstår, behandles og forebygges? Eller innsikt i hvordan dagens og fremtidens helseutfordringer kan formidles?

Forebyggende helsearbeid og helsekommunikasjon står sentralt i vårt studietilbud. Du kan nå søke opptak til nettstudier med oppstart i januar. Nettstudier tilbys heltid og deltid og passer for deg som ønsker en fleksibel studiehverdag.

Les mer om vårt studietilbud på www.amh.no.
    Mer informasjon    
 

Studer i Roma, Berlin, Barcelona, Paris, Cambridge eller København!
Kulturakademiet tilbyr spennende års- og semesterstudier i Italia, Tyskland, Spania, Frankrike, Danmark og England. Du kan studere filosofi, samfunnsfag, idéhistorie, historie og språk. All undervisning er på norsk.
30 studiepoeng hvert semester gyldige i bachelorgrader ved norske høgskoler og universiteter (ved bestått eksamen ved akkreditert høyskole).

Fortsatt noen ledige studieplasser høsten 2020!
    Mer informasjon    
 
Norge trenger flere sykepleiere
Hva gjør en sykepleier?
Sykepleie er å hjelpe mennesket til å ivareta sine grunnleggende behov. De arbeider med forebygging, omsorg, pleie, behandling og rehabilitering. Ofte i tett samarbeid med andre yrkesgrupper.

Hvor jobber sykepleiere?
På sykehus og i sykehjem, hjemmebaserte tjenester, forebyggende helsearbeid, ambulansetjeneste, internasjonale hjelpeorganisasjoner, bedriftshelsetjeneste og innenfor psykisk helse.

Praksis og utveksling
Det er en mulighet å ta praksis eller deler av utdanningen i utlandet.
    Mer informasjon    
 
 
 
Sendes ut i samarbeid med