Apsis Newsletter Pro
EMG
Få inspirasjon i denne månedens nyhetsbrev Webversion
Sommeren er på hell – og et nytt semester er straks i gang. Har du enda ikke bestemt deg for hva du vil studere? Ikke fortvil, det finnes fortsatt ledige studieplasser både i Norge, på nett og i utlandet!

Lykke til med studiestart!
studentum-teamet
 
Vi har fortsatt noen ledige restplasser!
Vi har studieavdeling på Grünerløkka i Oslo, i Fuengirola nær Malága i Spania, og nettskole. Alle våre studier er godkjent av NOKUT, gir samme uttelling som utdanning ved offentlige universitet og høyskoler, og rett til lån og stipend hos Lånekassen.

Studietilbud:
Bachelor i medisin
Bachelor i ernæring
Årsstudium i grunnleggende medisin
Årsstudium i grunnleggende ernæring
Halvårsenhet i anatomi og fysiologi
Halvårsenhet i kost og ernæring

Vi har fortsatt noen ledige studieplasser med oppstart høst 2020.

SØK STUDIEPLASS I DAG!
    Mer informasjon    
 
Studiestart ved VID vitenskapelige høgskole
Denne uken har det braket løst med studiestart og fadderuke på de fem campusene. Endelig er det liv på uteplassen igjen og sensommeren har tatt godt imot vårt nyeste kull med sol og varme. Alt virker så fint, samtidig som alt virker så annerledes fra tidligere studieoppstart.

- I kontekst av det som skjer rundt oss for tiden, er det nok en del som opplever en ekstra usikkerhet i tillegg til de følelsene man forbinder med å skulle gi seg ut i studenttilværelsen. Jeg opplever likevel at de nye studentene går på med godt mot og stor forståelse for at ting er som de er, forteller faddersjef Lars Leithe.

Vi gjør alt vi kan for at studentene våre skal få en trygg og god start hos oss dette høstsemesteret. Så langt virker studentene fornøyde og trygge på de tiltakene vi har iverksatt.

- Jeg opplever det som at både faddere og fadderbarn har tillit til skolen og deres vurderinger. Det virker som at de fleste føler at de tiltakene som er gjort med tanke på campus, undervisning osv. er gode og tilstrekkelige, sier Lars.

Nå skal semesterstart nytes videre, men først og fremst skal vi være flinke til å ta vare på hverandre.

Er du ny student hos oss kan du finne mer og relevant informasjon ved å klikke på knappen under.
    Mer informasjon    
 
Skal du ta privatisteksamen?
Studer når og hvor du vil med Akademiet Nettstudier!

Vi tilbyr faglig oppdaterte og eksamensrettede nettkurs, for deg som skal ta fag fra vgs som privatist. Kursinnholdet er digitalt og blir presentert i en enkel og forståelig struktur.

Se fag og priser | Bestill gratis rådgivning | Karaktergaranti
    Mer informasjon    
 
 
 
Sendes ut i samarbeid med