Apsis Newsletter Pro
EMG
Søk, sammenlign og finn utdanninger Webversion
Det er nå kun én måned til søknadsfristen for høgskoler og universiteter! Har du bestemt deg for hva du vil studere? I dette nyhetsbrevet presenterer vi flere spennende utdanningsinstitusjoner – både for deg som vil studere i Norge og deg som vil studere i utlandet.

Lykke til med studievalget ditt!
studentum-teamet
 
Kan du tenke deg en jobb innen shippingbransjen?
Ta en master i shipping hos Alba Graduate Business School! Den anerkjente handelshøyskolen er en av de beste i Europa og ligger i Athen. Hellas har lange tradisjoner innen shipping, og er hjemmet til mer enn 700 rederier. Dette gir deg de beste forutsetninger for personlig og faglig utvikling!

Alba Graduate Business School tilbyr to masterutdanninger innen shipping:

• MBA i Shipping
• MSc i Shipping management

Ta kontakt med Alba for informasjon om deres internasjonale studier og få vite mer om norske studenters erfaringer med skolen!
    Mer informasjon    
 
Norge trenger flere ergoterapeuter!
Ønsker du å bidra til at mennesker i alle aldre skal ha mulighet til å leve et aktivt liv og delta i samfunnet, gjerne gjennom trening og tilrettelegging? Ta en bachelor i ergoterapi ved VID vitenskapelige høgskole!

Utfordringene i helsevesenet blir stadig større og mer komplekse, og samfunnet har et stort behov for flere dyktige og løsningsorienterte ergoterapeuter. Gjennom studiet lærer du å forstå sammenhengen mellom aktiviteter i hverdagen og helse. Noen sentrale temaer er funksjons- og aktivitetsanalyse, terapeutisk bruk av aktivitet og tilpassing av fysiske og sosiale omgivelser.

Velger du å studere ergoterapi har du også muligheter for å ta praksis eller deler av utdanningen i utlandet.

Bli med på en spennende og positiv fagutvikling!
    Mer informasjon    
 
Spar penger på studier i utlandet!
Ved studier i utlandet har du hele verden for dine føtter. Men det er ofte én ting som kan holde noen tilbake fra å velge studier i utlandet, og det er finansiering. Vi i Study Outside Norway (SONOR) er her for å hjelpe deg gjennom hele prosessen for ditt studieopphold i utlandet, inkludert sikre deg som framtidig utenlandsstudent de best mulige økonomiske forutsetningene via stipender ved våre partnerskoler. Studenter som blir veiledet av oss, får derfor noen ekstra stipendmuligheter.

Ikke la finansiering stå i veien for deg og din studiedrøm.

Ta kontakt med oss i SONOR – vi veileder deg gjennom hele prosessen.
    Mer informasjon    
 
Studer ett eller to semestre på High school i USA!
GoXplore tilbyr utvekslingsprogrammer i USA. Dette innebærer at du bytter ett eller to semestre på videregående skole i Norge mot det samme i USA. Dette er en fantastisk mulighet som vil gi deg enorme fordeler i ditt fremtidige arbeidsliv – og ikke minst på det personlige plan.

Bo hos en amerikansk familie og møt venner fra hele verden mens du studerer på en lokal videregående skole og utvikler deg. Uansett hvor i USA du havner, kan du være sikker på at ditt videregående skoleår blir en opplevelse du vil være takknemlig for resten av livet.

Bli med på et spennende eventyr med GoXplore!
    Mer informasjon    
 
 
 
Populære fagområder