Apsis Newsletter Pro
EMG
Søk, sammenlign og finn utdanninger Webversion
Skal du studere til høsten? Husk fristene!
1. mars: Søknadsfrist for enkelte søkere og studier.
20. mars: Frist for innsending av dokumentasjon for deg som har 1. mars som søknadsfrist.
15. april: Søknadsfrist for de fleste søkere og studier! Dette er også dokumentasjonsfrist for deg som har søknadsfrist 15. april.
1. juli: Siste frist for omprioritering av studieønskene dine og dokumentasjonsfrist for deg som har utdanning som fullføres i vår.

Få inspirasjon i denne månedens nyhetsbrev!
studentum-teamet
 
Kirken trenger flere unge mennesker som kan jobbe som prest!
En av tre prester i Den norske kirke er i dag over 60 år. Innen 10 år kommer rundt 400 prester til å gå av med pensjon. Kirken trenger flere unge mennesker som kan jobbe som prest. Kanskje presteyrket er noe for deg?

Som prest får du lov til å bety noe for andre i deres liv – enten det er for å feire livets store begivenheter, som for eksempel dåp og bryllup, eller for å være en støtte når livet er som tyngst å bære.

Ta presteutdanning hos VID og få en jobb med mening!
    Mer informasjon    
 
Vil du studere medisin, ernæring eller psykologi?
Atlantis Medisinske Høgskole tilbyr akkrediterte høyskolestudier 30-180 studiepoeng. Høyskolen har studieavdeling på Grünerløkka i Oslo, i Fuengirola nær Malága i Spania, og nettskole. Alle våre studier er NOKUT-godkjente og støtteberettiget i Lånekassen. Opptakskrav er generell studiekompetanse og vi har lokalt, rullerende opptak fram til studiestart.

Studier:
Halvårsenhet i anatomi og fysiologi. Oslo, Spania og Nett
Halvårsenhet i kost og ernæring. Nett
Årsstudium i grunnleggende medisin. Oslo, Spania og Nett
Årsstudium i psykologi. Oslo
Bachelor i medisin. Oslo, Spania og Nett
Bachelor i ernæring. Oslo, Spania og Nett

Hør hva studentene sier om AMH her!
    Mer informasjon    
 
Studer shipping management i Hellas!
Hellas er hjemmet til mer enn 700 rederier, og grekerne kontrollerer den største flåten i verden både når det gjelder verdi og størrelse. Alba Graduate Business School, The American College of Greece tilbyr to masterutdanninger innen shipping:

• MBA i Shipping
• MSc i Shipping management

Ta kontakt med Alba for mer informasjon om deres norske studenter og alumni.
    Finn ut mer!    
 
Ta en utdanning i grønne design – og miljøfag!
Det ligger i vår natur å jobbe med naturen og skjøtte naturen til det beste for seg selv. Bli med på laget i en fremtidsrettet næring som jobber for å styrke miljøfokuset!

På Vea får du høyere yrkesfaglig utdanning innen grønne fagområder, som har stort fokus på bærekraft. Alle studiene er deltidsstudier og nettbasert med samlinger.

Utdanninger:
Gartnerfag
Anleggsgartnertekniker
Blomsterdekoratør
.. og mange andre spesialområder!
    Mer informasjon    
 
Skal du ta privatisteksamen?
Studer når og hvor du vil med Akademiet Nettstudier!

Vi tilbyr faglig oppdaterte og eksamensrettede nettkurs, for deg som skal ta fag fra vgs som privatist. Kursinnholdet er digitalt og blir presentert i en enkel og forståelig struktur.

Se fag og priser | Bestill gratis rådgivning | Karaktergaranti
    Mer informasjon    
 
Opplev en ny kultur gjennom utveksling til Afrika, Asia eller Sør-Amerika!
Ønsker du å oppleve en annen kultur men ikke bare dra på ferie? Årsstudiet i Tverrkulturell forståelse og internasjonalt arbeid gir deg et langvarig opphold i Sør-Amerika, Afrika eller Asia.

Studiet hos Hald Internasjonale Senter er en god blanding av teori og praksis hvor alle studentene har et 6 måneders opphold i en annen kultur, og forberedelseskurs og etterkurs på skolen i Mandal.

Få «Et år av en annen verden» hos Hald Internasjonale Senter!
    Mer informasjon    
 
Nytt høyskolestudium i eiendomsutvikling
Norges Eiendomsakademi (NEAK) og Høgskulen på Vestlandet har inngått et samarbeid om en ny utdanning i forvaltning og utvikling av eiendom. De to deltidsstudiene kan tas på ett år og gir til sammen 30 studiepoeng. Deltidsstudiet passer eksempelvis for deg som har noe erfaring fra salg, megling, utleie eller forvaltning og ønsker å øke din kompetanse på området.

Byggebransjen er i løpende utvikling. Nye arkitekturiske stiler og materialtyper kommer til, nye forskrifter stiller nye krav og miljøkravene krever endring i design og bruk av bygninger, ikke minst med tanke på energibruk. Gjennom disse studiene vil du lære om hvordan teori og data benyttes til å finne gode løsninger i arbeid med utvikling av eiendom. Samtidig vil du få kunnskap og innsikt i byggetekniske problemstillinger og tekniske installasjoner. Undervisningen gjennomføres med selvstudium og seminarer ved Høgskulen på Vestlandet i Bergen.

Oppstart høst 2020:
Utvikling av eiendom – juridisk og økonomisk forvaltning.

    Mer informasjon    
 
 
Sendes ut i samarbeid med
 
Populære fagområder