Apsis Newsletter Pro
EMG
Studentums nyhetsbrev – Oktober 2018 Webversion
Bruk høsten på å finne drømmestudiet ditt!
Leter du etter drømmestudiet ditt for høsten eller kanskje for neste år? I dette nyhetsbrevet presenterer vi flere ulike utdanningsinstitusjoner, både norske og utenlandske, med varierte og spennende fag. Finn inspirasjon til ditt studievalg her!

Lykke til med studiene dine!
studentum.no
 
 
Vil du bli lege, veterinær, tannlege eller psykolog?
Ønsker du å forstå, behandle og være til hjelp for andre? Hvis du er høyt motivert og har et godt faglig grunnlag kan du trygt søke din ønskeutdanning i Sentral-Europa via vårt nordiske inntakskontor. Agder Vitenskapsakademi er norsk representant for sju anerkjente universiteter i Polen, Tsjekkia og Slovakia. Alle studier foregår på engelsk i gode internasjonale studentmiljøer. Kontakt oss gjerne nå hvis du vil søke opptak i 2019.
    Mer informasjon    
 
Vil du studere i Australia?
Bond University ligger i Gold Coast, Queensland, og er Australias ledende private universitet. Universitetet vektlegger små klasser og tett oppfølging, og gir deg mulighet til å fullføre studiene på kortere tid.

På Bond University er skoleåret delt inn i tre terminer. Du kan derfor fullføre en bachelorgrad på to år – istedenfor tre som er mer vanlig. Bond tilbyr mer enn 300 studieprogrammer, innen emner som blant annet Juss, Samfunnsfag, Design, Medisin, Helse, Økonomi og Business.
    Mer informasjon    
 
Fortsatt ledige studieplasser hos Senzie Akademiet våren 2019
Som Norges eneste hudpleieskole med studiepoeng har vi stor pågang av sykepleiere som ønsker seg over i hudpleiebransjen. Senzie samarbeider med Universitetet i Sørøst-Norge og sammen tilbyr vi studiet:

Kosmetisk dermatologisk sykepleier, 30 stp – 2 semestre


Det første semesteret er Hudpleie for sykepleiere og dermatologi. Det andre semesteret er Kosmetisk dermatologi og hudbehandling.
Alt er på deltid, fordelt på moduluker. Studiested: Universitetet i Sørøst-Norge, avd. Drammen.
    SØK NÅ    
 
Raskt ut i jobb!
Hos Treider får du korte, praktiske utdanninger som gjør deg kvalifisert til å gå rett ut i jobb etter fullført utdanning. Hele 4 av 5 av våre studenter er i jobb innen 6 måneder etter fullført utdanning. Velg mellom følgende fagområder:

Design
Helse
IT
Kontor og administrasjon
Markedsføring og ledelse
Regnskap og personal
Reiseliv

Vi har ledige plasser – søk nå!
    Mer informasjon    
 
Slik unngår du å havne i skippertaksfella
Høsten er godt i gang og eksamenstiden nærmer seg med stormskritt. Er du tidlig ute med forberedelsene, eller er du en av dem som alltid ender opp i skippertaksfella? Les våre tips for hvordan å jobbe målrettet frem mot eksamenstiden!
    Les mer her    
 
Er du usikker på hva du skal studere?
Se hvordan Studentum kan hjelpe deg i videoen under!
 
 
Populære fagområder