Du kan fortsatt søke utdanning!
EMG
Studentums nyhetsbrev – Mai 2018 Webversion
 
Du kan fortsatt søke utdanning
Flere utdanningsinstitusjoner har opptak helt frem til studiestart, og mange tar imot søkere frem til studiet er fullt. I dette nyhetsbrevet presenterer vi flere studier og utdanningsinstitusjoner du fortsatt kan søke opptak til. Finn inspirasjon til ditt studievalg her!
 
Månedens 3
skoler
 
» Sexologiskolen
Suksessfulle Nordisk Sexologiskole starter opp i Oslo – med fokus på det hele menneske!
Start på Sexolog på Sexologiskolen Oslo den 31. august 2018 eller Parterapeut den 12. april 2019.

Utdanningene Sexolog og Parterapeut går begge over 13 moduler á 3 dager, fordelt på 1 ½ år. Klassestørrelse 30 personer. Utdanningene går fra fredag til søndag. Du kan få mer informasjon om utdanningene og møte sexolog og parterapeut Yazmin Fox Eisen på Sexologiskolen Oslo, Rosenkrantz gate 7, 0159 Oslo den 10. mai kl. 18.00-20.00.

Få søknadsskjema og meld deg på introduksjonsmøte: info@sexologiskolen.dk | +45 2670 5577. Velkommen!

Les mer om utdanningene her: http://sexologiskolen.dk/sexologiskolen-norge/
    Få mer informasjon    
 
» Akademiet Privatistskole
Skal du ta fag som privatist?
Akademiet Privatistskole tilbyr faglig oppdaterte og eksamensrettede privatistkurs for deg som skal ta fag fra vgs som privatist. Hos oss kan du velge mellom undervisning ved en av våre privatistskoler eller på nett.

Bedre karakterer eller pengene tilbake – Vi har så stor tro på vårt pedagogiske opplegg at vi tilbyr deg som ønsker å forbedre karakterer karaktergaranti.

Gode råd er gratis hos oss – Ta kontakt med oss for gratis rådgivning i dag!

922 36 600 | post@akademiet.no | akademiet.no/privatist
    Få mer informasjon    
 
» Treider Fagskoler
Treider – en praktisk vei til arbeidslivet!
Treider tilbyr praktiske utdanninger innen mange ulike bransjer og yrker gjennom både hel- og deltidsstudier. Vi tilbyr tilbyr et bredt utvalg av fagskoleutdanninger som gir deg kompetanse som kan tas i bruk direkte i arbeidslivet. Finn din fagskoleutdanning her:

IT
Reiseliv
Logistikk
Markedsføring og ledelse
Helse
Kontor og administrasjon
Økonomi og personal
Design

Vi har løpende opptak! Sikre deg en studieplass, søk i dag!
    Få mer informasjon    
 
Hei! Her kommer en gladnyhet!
Ettersom vi i Studentum er så glade for ditt besøk på vår nettside, vil vi informere om en viktig og positiv forandring. For at vi skal kunne ta vare på deg på best mulig måte, vil vi forklare hvordan vi fremover henter og behandler dine personopplysninger.

Den 25. mai 2018 trår en ny EU-lov i kraft, kalt GDPR (General Data Protection Regulation). GDPR vil da erstatte den norske Personopplysningsloven, hvilket gjør at kravene for hvordan bedrifter behandler dine personopplysninger skjerpes.

I den anledning har vi oppdatert våre allmenne vilkår og vår personvernerklæring, der du kan lese mer om hvordan vi lagrer og analyserer din personlige informasjon. Du er verdifull for oss, og vi vil at vår informasjon skal være mest mulig interessant og relevant for deg.

Vennlig hilsen oss i Studentum

Avregistrer