Én uke til søknadsfristen!
EMG
Studentums nyhetsbrev – April 2018 Webversion
 
Én uke til søknadsfristen!
Planlegger du å studere til høsten? Det er nå bare én uke til søknadsfristen for de fleste studier!

15. april: Siste frist for å søke eller legge til flere studieønsker i søknaden din.
20. april: Frist for å laste opp dokumentasjon.


Lykke til med studievalget ditt!
Studentum-teamet
 
» Bjørknes Høyskole
Velkommen til Bjørknes Høyskole!
Bjørknes Høyskole er den lille høyskolen med det store hjertet. Slik beskrev en tidligere student oss, og akkurat slik ønsker vi å være. Vi holder til sentralt i Oslo og du kan velge mellom å studere her på campus, i utlandet eller på nett.

Bachelor i anvendt psykologi
Bachelor i internasjonale studier
Bachelor i freds- og konfliktstudier
Bachelor i ernæring
Bachelor i fysioterapi
Forstudie til master i kiropraktikk
Medisinstudier med det første året i Oslo
Medisin grunnfag årsstudium
Psykologi årsstudium
Freds- og konfliktstudier årsstudium
Internasjonale studier årsstudium
Nettstudier
    Se hele studietilbudet    
 
» Norges grønne fagskole – Vea
Realiser drømmen om en grønn fremtid!
Liker du å jobbe praktisk, se at det spirer og gror eller å skape noe? Da kan utdanning ved Norges grønne fagskole – Vea være aktuelt for deg.

Vea tilbyr fagskoleutdanning innen grønne design- og miljøfag. Den høyere yrkesfaglige utdanningen bygger på videregående opplæring. Dersom du er gartner, anleggsgartner eller blomsterdekoratør finnes det flere muligheter for videreutdanning innen hageplanlegging, antikvarisk skjøtsel, skjøtsel og drift av uteområder, grøntanleggsforvaltning, botanisk design og ledelse, lokal overvannsdisponering og mye mer.

Utdanningene er fleksibelt lagt opp ved at mye av undervisningen gis på nett i tillegg til at det er noen fysiske samlinger på Vea. Utdanning inne grønne design og miljøfag gir gode muligheter på arbeidsmarkedet.
    Få mer informasjon    
 
» Fredrikstad FagAkademi
En av Norges største og beste fagskoler – innen våre fagområder !
«Fredrikstad FagAkademi er den beste skolen jeg har gått på» sier studentene våre. Vi er gode på trivsel og personlig oppfølging, og selvfølgelig faglig utvikling av studentene. De fleste går rett i jobb etter endt studie. All undervisning foregår i små klasserom. Gleden det er å se studenter lykkes er vår drivkraft.

Reiseliv (1 år)
Nettverksadministrator (1 år)
Regnskapsmedarbeider (1/2 år)
Regnskapsmedarbeider, deltid (1 år)
Regnskapskonsulent (1 år)
Regnskapsøkonom (1/2 år påbygg)
    Få mer informasjon    
 
» Treider Fagskoler
Treider – en praktisk vei til arbeidslivet!
Treider tilbyr praktiske utdanninger innen mange ulike bransjer og yrker gjennom både hel- og deltidsstudier. Vi tilbyr tilbyr et bredt utvalg av fagskoleutdanninger som gir deg kompetanse som kan tas i bruk direkte i arbeidslivet. Finn din fagskoleutdanning her:

IT
Reiseliv
Logistikk
Markedsføring og ledelse
Helse
Kontor og administrasjon
Økonomi og personal
Design

Vi har løpende opptak! Sikre deg en studieplass, søk i dag!
    Få mer informasjon    
 
» American College of Norway
Start din bachelorgrad i Norge, fullfør i USA!
Gjør deg klar for ditt livs eventyr! Gjennom American College of Norway (ACN) kan du ta ett år av en amerikansk bachelor i Norge, og fullføre graden på et anerkjent universitet i USA.

På ACN studerer du sammen med amerikanske studenter og tar fag undervist av amerikanske professorer. Mens du fullfører ett år av din bachelorgrad, får du god veiledning om: 1. valg av universitet i USA, 2. søknadsprosessen, 3. hvordan å gjøre dette på en økonomisk måte, m.m.
    Få mer informasjon    
 
» AFPT Akademiet for Personlig trening
AFPT Akademiet For Personlig Trening
AFPTs utdannelse til personlig trener er utviklet for å gi Deg det vi mener er markedets mest komplette utdannelse. Fra og med høsten 2018 er studiet utvidet og revidert med oppdatert materiale, Facebook-kurs om markedsføring inkludert, fri tilgang i studieperioden til PT Flow, en App som forenkler Din hverdag som Personlig trener, i tillegg til bonusinnhold om salg, markedsføring og coaching for Personlige Trenere.

Velkommen til vårt Personlig Trener-studie!
    Få mer informasjon    
 
» Institutt for helhetsmedisin
Ønsker du å jobbe med mennesker?
Institutt for helhetsmedisin tilbyr to seriøse og komplette fagskolestudier som kvalifiserer deg til en karriere innen det alternative helsetilbudet. Utdanningene er svært yrkesrettet, og du lærer alt du trenger for å starte opp som terapeut. Med små klasser, hyggelig læringsmiljø og høyt kvalifiserte lærere, legger vi til rette for å utdanne gode terapeuter.

Våre utdanninger er av de mest solide i bransjen og studiene tilbys i Oslo og Bergen. Kvalifiserer til lån og stipend i Lånekassen.

Massasjeterapi
Soneterapi
    Få mer informasjon    
 

Avregistrer