Én måned til søknadsfristen!
EMG
Studentums nyhetsbrev – Mars 2018 Webversion
Søknadsfristen nærmer seg!
Det er nå kun én måned til søknadsfristen for høgskoler og universiteter. Har du bestemt deg for hva du vil studere? I dette nyhetsbrevet presenterer vi flere utdanningsinstitusjoner, både for deg som vil studere i Norge og deg som vil studere i utlandet. Finn din utdanning her!

Lykke til med studievalget ditt!
Studentum-teamet
 
» VID vitenskapelige høgskole
VID vitenskapelige høgskole
VID vitenskapelige høgskole tilbyr studier i sykepleie, vernepleie, ergoterapi, sosialt arbeid, teologi, diakoni, ledelse og familieterapi og en rekke relaterte videreutdanninger. Høgskolen har cirka 4500 studenter og 400 ansatte fordelt på følgende studiesteder:

VID Oslo
VID Bergen
VID Stavanger
VID Sandnes

VID vitenskapelige høgskole er en privat, akkreditert vitenskapelig høgskole. Vårt motto er; Engasjert for mennesket – lokalt og globalt.
    Bestill mer informasjon    
 
» SAFE Education
SAFE Education
SAFE har utdannet Personlige trenere, gruppetreningsinstruktører og kostholdsrådgivere i snart 30 år. De siste årene har vi utdannet et 1000 talls personer og vi vet at mer enn 90 % av disse har skaffet seg jobb etter endt utdanning. Vi tilbyr gode finansielle løsninger, sikrer høy kvalitet og faglig oppdatert innhold som følger kravet til morgendagens trenere.

Våre utdanninger:
- Personlig trener
- Personlig trener for helsefag
- Gruppetreningsinstruktør
- Kostholdsrådgiver
- Kosthold og helse – For alle

Videreutdanninger:
- Trening under og etter graviditet
- Power Trainer
- Endurance trainer
    Bestill mer informasjon    
 
» Naprapathøgskolen i Stockholm
Utdann deg til naprapat
Som naprapat kan du jobbe med helsetjenester, velvære, bedriftshelsetjenester og idrett. Behovet for naprapater er stort, ettersom de fleste mennesker én eller flere ganger vil oppleve smerter i muskler og ledd – problemer som naprapaten er ekspert på å behandle.

Naprapathøgskolen i Stockholm har over 400 studenter, og er dermed den største høgskolen i Norden innen avansert manuell medisin. Det 4-årige naprapatprogrammet består av både teoretisk, praktisk og klinisk undervisning, og som student får du ta imot egne pasienter allerede fra andre semester. Utdanningen leder til sertifisering som naprapat.
    Bestill mer informasjon    
 
» American College of Norway
 
Start din bachelorgrad i Norge, fullfør i USA!
Gjør deg klar for ditt livs eventyr! Gjennom American College of Norway (ACN) kan du ta ett år av en amerikansk bachelor i Norge, og fullføre graden på et anerkjent universitet i USA.

På ACN studerer du sammen med amerikanske studenter og tar fag undervist av amerikanske professorer. Når du er ferdig med første året på ACN kan du overføre credits til USA og begynne rett på 2. året, eller rett på 3. året hvis du velger en av ACNs samarbeidspartnere.
    Bestill mer informasjon    
 
» Treider Fagskoler
Treider – en praktisk vei til arbeidslivet!
Treider tilbyr praktiske utdanninger innen mange ulike bransjer og yrker gjennom både hel- og deltidsstudier. Vi tilbyr faglig aktuelle utdanninger, kombinert med kvalifiserte forelesere med lang erfaring fra næringslivet. Våre studenter skal kunne gå rett ut i jobb etter endt utdanning, eller fylle på med ny kunnskap underveis. På denne måten bidrar vi til livslang læring.

Sikre deg en studieplass i høst!
Vi tilbyr et bredt utvalg av fagskoleutdanninger som gir deg kompetanse som kan tas i bruk direkte i arbeidslivet. Finn din fagskoleutdanning her:

IT
Reiseliv
Logistikk
Markedsføring og ledelse
Helse
Kontor og administrasjon
Økonomi og personal
Design

Vi har løpende opptak! Sikre deg en studieplass, søk i dag!
    Bestill mer informasjon    
 
» Treider Design
Ettårige utdanninger innen DESIGN
Ønsker du en praktisk, solid og direkte jobbrelevant utdanning? Treider Design (tidligere Idefagskolen) har siden oppstarten i 1990 utdannet over 3000 studenter. Mange av disse har startet en spennende yrkeskarriere innen blant annet media, design og kommunikasjon.

Treider Design tilbyr utdanning innen fagene 3D design, 3D animasjon, Mediedesign, Interiør og Retail Design. Alle studiene går over ett år og gir 60 fagskolepoeng.

3D design og animasjonMediedesignInteriørRetail Design
    Bestill mer informasjon    
 
» Fagskolene på Østlandet
Vi utdanner mennesker Norge trenger
Fagskolene på Østlandet er en samarbeidsorganisasjon for de største og viktigste fagskolene i regionen:

Fagskolen Telemark
Fagskolen Tinius Olsen
Fagskolen Innlandet
Fagskolen i Vestfold
Fagskolen Oslo Akershus
Fagskolen i Østfold

15. april er alle skolenes søknadsfrist!
    Bestill mer informasjon    
 

Avregistrer