Vil du studere i 2018?
EMG

Studentums nyhetsbrev – Januar 2018

Webversion
 
Er 2018 året du skal starte på en utdanning? Finn inspirasjon på studentum.no! I dette nyhetsbrevet presenterer vi ti spennende utdanningsinstitusjoner, både i Norge og utlandet, med ledige studieplasser for 2018.

Lykke til med studievalget ditt!
studentum-teamet
Månedens 10
skoler
 
 
» Treider Fagskoler
I jobb på et halvt år? Ta en fagskoleutdanning. Studiestart fra 29. januar.
Treider Fagskoler tilbyr korte utdanninger med gode jobbmuligheter. Dagtid eller kveldstid. Hvis ditt mål er å få en solid og direkte jobbrelevant utdanning for å komme raskt tilbake til arbeidslivet eller i ny jobb, bør du velge oss.

Du kan velge mellom følgende alternativer:
• Dagtid – et halvt år (fulltid)
• Dagtid – ett år (fulltid)
• Kveldstid – ett år (deltid, undervisning to kvelder per uke)
• Nettutdanninger over ett eller to år

Vi har ledige plasser, søk i dag for å sikre deg en plass!
Bestill mer informasjon
 
» Kulturama
Nordens største skole for estetiske utdanninger
Kulturama er Nordens største skole for estetiske utdanninger. Hos oss kan du studere følgende: Dans, Teater, Musikal, Foto, Film, Opera, Sang, Musikk og Musikkproduksjon. Velkommen til å søke på høstens utdanninger!
Bestill mer informasjon
 
» Study for a better future
Studer på universitet i utlandet med Study for a better future
Å studere i utlandet er en utfordring og en fantastisk opplevelse som appellerer til mange, både studentene selv, men ikke minst bedrifter og arbeidsgivere. Selv om det kan føles skummelt med usikkerheten et nytt land medfører, med krav og ny byråkrati, drømmer mange om å studere i utlandet. Vi i «Study for a better future» forstår bekymringene, men mener de er ubegrunnet. Vi vil hjelpe deg med alt fra søknaden din til din første leksjon i utlandet.

+46855921516
studyforabetterfuture.com
Bestill mer informasjon
 
» Akademiet Privatistskole
Akademiet Privatistskole og Nettstudier
Akademiet Privatistskole og Nettstudier tilbyr et helhetlig undervisningsopplegg for deg som skal opp til privatisteksamen. Hos oss kan du velge mellom undervisning ved en av våre privatistskoler eller på nett.

Bedre karakterer eller pengene tilbake! Ved Akademiet Privatist og Nettstudier har vi så stor tro på vårt pedagogiske opplegg at vi tilbyr deg som ønsker å forbedre karakterer karaktergaranti.

Ta kontakt med oss for gratis rådgivning!

922 36 600 – post@akademiet.no – akademiet.no/privatist
Bestill mer informasjon
 
» Norges grønne fagskole – Vea
Norges grønne fagskole – Vea
Norges grønne fagskole – Vea er en fagskole som ligger i Ringsaker kommune. Vea tilbyr fagskoleutdanning for gartnere, anleggsgartnere, blomsterdekoratører og mange andre håndverksfag.

Fagskoleutdanningene er fleksible ved at de tilbys nettbasert med samlinger. Utdanningstilbud for voksne på videregående nivå, tilbys både på heltid og deltid. På videregående nivå tilbyr vi Vg2 Blomsterdekoratør, og for voksne elever tilbyr vi tilsvarende utdanning innen blomsterdekoratørfag og gartnerfag.
Bestill mer informasjon
 
» Naprapathøgskolen
Jobbe med mennesker og helse? Utdann deg til naprapat!
Naprapathøgskolen i Stockholm tilbyr både forkurs og en 4-årig spesialistutdanning innen naprapati. Under utdanningen lærer du å undersøke, diagnostisere, forebygge og behandle dysfunksjon og smerter i kroppen. Sykefravær som skyldes denne typen problemer øker stadig, noe som gjør at behovet for naprapater vokser hvert år – både innen idretten og bedriftshelsetjenesten.

Naprapathøgskolen i Stockholm har utdannet naprapater siden 1970, og er Nordens største høgskole innen avansert manuell medisin.
Bestill mer informasjon
 
» STS Study Abroad
STS Study Abroad – ditt utenlandseventyr starter her!
Vil du studere i utlandet? STS Study Abroad er en ledende aktør innen utdanning i utlandet.

Med vitnemål, diplom eller en grad fra studier i utlandet på CV-en setter du et internasjonalt preg på utdanningen, noe som gir deg bedre forutsetninger for å nå karrieremålene dine. I tillegg vil utenlandsstudier gi deg opplevelser, erfaringer og nye venner for resten av livet. Vi på STS Study Abroad vil gjøre det enkelt for deg å søke utenlandsstudier, og vi hjelper deg med hele søknadsprosessen.
Bestil mer informasjon
 
» American College of Norway
Start din bachelorgrad i Norge, fullfør i USA!
Drømmer du om å studere i utlandet? Er du interessert i språk og kultur? Ønsker du å kombinere utdanning med spennende opplevelser? Da er American College of Norway stedet for deg!

American College i Moss i gir deg en smidig overgang til det amerikanske utdanningssystemet. Ta ett år med fag i Norge, og fullfør bachelorgraden din ved et universitet i USA. Etter å ha bestått studiet hos oss, er du garantert plass ved et av våre fire samarbeidsuniversiteter! Du kan også søke fritt på andre skoler i USA.
Bestill mer informasjon
 
» Kulturakademiet
Norske høgskolestudier i Roma, Barcelona og Berlin
Dra til en av Europas mest dynamiske kulturbyer, få studiepoeng og ta kulturelle og personlige erfaringer med hjem. Kulturakademiet arrangerer forelesninger, reise, innkvartering og sosialt program på studiestedet.

Kulturakademiet har skoler i Roma, Barcelona og Berlin. Som Kulturakademiet-student får du mulighet til å reise ut for ett eller to semestre, bli kjent med en ny kultur og et nytt språk samtidig som du kommer i gang med studier og tilegner deg gode studievaner.
Bestill mer informasjon
 
» Treider Design
Ettårige utdanninger – praktisk tilnærming
Ønsker du en solid og direkte jobbrelevant utdanning? Treider Fagskoler Design er en kreativ avdeling i Treider Fagskoler i Oslo. Skolen tilbyr utdanning innen følgende fag:

3D Animasjon
3D Design
Interiør
Mediedesign
Retail Designer
 
Bestill mer informasjon

Sendt med fra studentum.no
Tollbugata 8 A, 0152 Oslo

Avregistrering