Vis studentum.no som: Mobil

Studentums nyhetsbrev

Vil du ha informasjon om utdanning rett i innboksen din?

Studentums nyhetsbrev sendes ut en gang i måneden, og gir deg relevant informasjon om utdanningstilbud, ledige studieplasser og liknende. Du finner også masse tips for deg som funderer på å studere eller for deg som allerede er student. Fyll i e-post adressen din, og hold deg oppdatert på hva som skjer innen høyere utdanning!


Nyhetsbrev fraVurderer du å ta en utdanning i 2019? Bruk noen av fridagene i julen til å lese deg opp på hva som finnes av muligheter! I dette nyhetsbrevet presenterer vi fire utdanningsinstitusjoner med ledige plasser i 2019.

 Studentums nyhetsbrev – Desember 2018Usikker på hva du skal studere? Finn tips her!

Vil du jobbe med mennesker, kanskje som sexolog, kiropraktor eller miljøarbeider? Er du handlekraftig og pålitelig og ønsker å prøve deg som vekter? Eller drømmer du om en jobb innen markedsføring og ledelse? Mulighetene er mange, finn tips til ditt studievalg her!

 Studentums nyhetbrev – November 2018I denne månedens nyhetsbrev presenterer vi flere spennende studieprogrammer, både i Norge, Australia, Polen og andre land. Les også våre tips for hvordan å unngå skippertak før eksamen!

 Studentums nyhetbrev – Oktober 2018Er du fortsatt usikker på hva du skal bruke høsten til? Hva med å ta et kortere kurs, studere på nett eller starte planleggingen av studier i utlandet? Finn inspirasjon i denne månedens nyhetsbrev! 

 Studentums nyhetbrev – September 2018Mangler du fremdeles studieplass til høsten? Hva med et semester eller studieår i utlandet? Eller kanskje nettstudier er det riktige valget for deg? Du kan også bruke høsten på å ta opp fag eller oppnå studiekompetanse som privatist.

 Studentums nyhetbrev – August 2018Kom du ikke inn på studiet du søkte? Eller har du glemt å søke studieplass for høsten? Det finnes fortsatt ledige studieplasser på skoler rundt om i Norge og i utlandet!

 Studentums nyhetsbrev – Juli 2018På Studentum vil vi ha fokus på skoler med ledige studieplasser hele sommeren. Ta en titt på denne månedens nyhetsbrev, og se om du finner noe som er interessant for deg!

 Studentums nyhetsbrev – Juni 2018Flere utdanningsinstitusjoner har opptak helt frem til studiestart, og mange tar imot søkere frem til studiet er fullt. Om du vil oppnå studiekompetanse eller forbedre karakterer, kan du også melde deg opp som privatist.

 Studentums nyhetsbrev – Mai 2018Planlegger du å studere til høsten? Det er nå bare én uke til søknadsfristen for de fleste studier!
15. april: Siste frist for å søke eller legge til flere studieønsker i søknaden din.
20. april: Frist for å laste opp dokumentasjon.

 Studentums nyhetsbrev – April 2018Det er nå kun én måned til søknadsfristen for høgskoler og universiteter. Har du bestemt deg for hva du vil studere? I dette nyhetsbrevet presenterer vi flere utdanningsinstitusjoner – både for deg som vil studere i Norge og deg som vil studere i utlandet. 

 Studentums nyhetsbrev – Mars 2018Skal du studere til høsten? Søknadsfristen nærmer seg for mange søkere og studier. Finn inspirasjon til ditt studievalg i denne månedens nyhetsbrev!

Studentums nyhetsbrev – Februar 2018Er 2018 året du skal starte på en utdanning? I dette nyhetsbrevet presenterer vi 10 spennende utdanningsinstitusjoner, både i Norge og utlandet, med ledige studieplasser for 2018.

Studentums nyhetsbrev – Januar 2018
Meld deg på vårt nyhetsbrev

*