Vis studentum.no som: Mobil

Studentums nyhetsbrev

Vil du ha informasjon om utdanning rett i innboksen din?

Studentums nyhetsbrev sendes ut en gang i måneden, og gir deg relevant informasjon om utdanningstilbud, ledige studieplasser og liknende. Du finner også masse tips for deg som funderer på å studere eller for deg som allerede er student. Fyll i e-post adressen din, og hold deg oppdatert på hva som skjer innen høyere utdanning!


Nyhetsbrev fraVurderer du å ta en utdanning i 2018? Bruk noen av fridagene i julen til å lese deg opp på hva som finnes av muligheter! I dette nyhetsbrevet presenterer vi fire utdanningsinstitusjoner med ledige plasser i 2018. God jul fra oss i Studentum!

Studentums nyhetsbrev – Desember 2017Usikker på hva du vil gjøre neste år? Finn inspirasjon hos oss! På Studentum.no kan du lese om og sammenligne utdanninger, finne interessante artikler eller ta vår utdanningstest. 

Studentums nyhetsbrev – November 2017Leter du etter drømmestudiet ditt for høsten eller kanskje for neste år? I dette nyhetsbrevet presenterer vi flere ulike utdanningsinstitusjoner, både norske og utenlandske, med varierte og spennende fag.

 Studentums nyhetsbrev – Oktober 2017Mangler du studieplass, eller er du fortsatt usikker på hva du skal studere? Denne måneden presenterer vi flere skoler, både i Norge og utlandet, som fortsatt har ledige studieplasser for høsten. Vi i Studentum ønsker deg lykke til med høstens studier!

 Studentums nyhetsbrev – September 2017Mangler du fremdeles studieplass til høsten? Det finnes fortsatt ledige studieplasser! Hva med et semester eller studieår i utlandet? Eller kanskje nettstudier er det riktige valget for deg? Finn din utdanning i denne månedens nyhetsbrev!

Studentums nyhetsbrev – August 2017Kom du ikke inn på studiet du søkte? Eller har du glemt å søke studieplass for høsten? Det finnes fortsatt ledige studieplasser på skoler rundt om i Norge og i utlandet. Finn inspirasjon til ditt studievalg i denne månedens nyhetsbrev!

Studentums nyhetsbrev – Juli 2017Er du usikker på om du kommer inn på utdanningen du har søkt på? På Studentum vil vi ha fokus på skoler med ledige studieplasser hele sommeren. Ta en titt på denne månedens nyhetsbrev, og se om du finner noe som er interessant for deg!

Les Studentums nyhetsbrev – Juni 2017Flere utdanningsinstitusjoner har opptak helt frem til studiestart, og mange tar imot søkere frem til studiet er fullt. I dette nyhetsbrevet presenterer vi flere studier og utdanningsinstitusjoner du fortsatt kan søke opptak til.

Studentums nyhetsbrev – Mai 2017Planlegger du å studere til høsten? I dette nyhetsbrevet finner du alle tidsfrister og datoer du må huske på i forbindelse med hovedopptaket, suppleringsopptaket og etteroppfyllingsopptaket i 2017.

 Studentums nyhetsbrev – April 2017Det er nå kun én måned til søknadsfristen for høgskoler og universiteter. Har du bestemt deg for hva du vil studere? I dette nyhetsbrevet presenterer vi flere utdanningsinstitusjoner, både for studier i Norge og studier i utlandet. Finn din utdanning her!

 Studentums nyhetsbrev – Mars 2017Skal du studere til høsten? Du kan søke opptak til 29 av landets høgskoler og universiteter gjennom Samordna opptak. Se vår oversikt over fristene du må huske på, og finn inspirasjon til ditt studievalg!

 Studentums nyhetsbrev – Februar 2017Er 2017 året du skal starte på en utdanning? På Studentum.no finner du over 4000 forskjellige utdanninger! I dette nyhetsbrevet presenterer vi 12 forskjellige utdanningsinstitusjoner, som alle har ledige studieplasser i år.

 Studentums nyhetsbrev – Januar 2017
Meld deg på vårt nyhetsbrev

*