Vis studentum.no som: Mobil

Studentums nyhetsbrev

Vil du ha informasjon om utdanning rett i innboksen din?

Studentums nyhetsbrev sendes ut en gang i måneden, og gir deg relevant informasjon om utdanningstilbud, ledige studieplasser og liknende. Du finner også masse tips for deg som funderer på å studere eller for deg som allerede er student. Fyll i e-post adressen din, og hold deg oppdatert på hva som skjer innen høyere utdanning!


Nyhetsbrev fraVurderer du å ta en utdanning i 2016? Hvorfor ikke bruke noen av fridagene i julen til å lese seg opp på hva som finnes av muligheter? I dette nyhetsbrevet presenterer vi syv utdanningsinstitusjoner med ledige plasser i 2016.

Studentums nyhetsbrev – Desember 2015Leter du etter drømmestudiet ditt for høsten eller kanskje for neste år? I dette nyhetsbrevet presenterer vi seks forskjellige utdanningsinstitusjoner. Les mer og finn din utdanning på Studentum.no!

Studentums nyhetsbrev – November 2015Nyhetsbrev oktoberDet er fortsatt ikke for sent til å studere! I dette nyhetsbrevet presenterer vi fire ulike og spennende utdanningsinstitusjoner. Finn din utdanning på Studentum.no!

Studentums nyhetsbrev – Oktober 2015Denne måneden presenterer vi tre utdanningsinstitusjoner som fortsatt har ledige studieplasser for høsten. I tillegg kan du lese om en verdensledende utdanningsmesse for deg som vil ta master eller doktorgrad i utlandet.

Studentums nyhetsbrev – September 2015Ledige studieplasser høsten 2015Mangler du fremdeles studieplass til høsten? Det finnes fortsatt ledige plasser på flere utdanninger, både i Norge og utlandet. Finn din utdanning her på Studentum!

Studentums nyhetsbrev – August 2015Ledige studieplasser høsten 2015Fagskoler og folkehøgskoler har ofte rullerende opptak, og på privatgymnas kan du forbedre karakterer eller ta opp fag. Du kan også skaffe deg flere studiepoeng ved å ta enkeltfag eller årsstudium på høgskoler eller universiteter. 

Studentums nyhetsbrev – Juli 2015Er du usikker på om du kommer inn på utdanningen du har søkt? På Studentum vil vi ha fokus på skoler med ledige studieplasser hele sommeren. Følg med!

 Studentums nyhetsbrev – Juni 2015Rakk du ikke søknadsfristen 15. april? Det er fremdeles mulig å søke seg inn på en rekke av landets utdanningsinstitusjoner. Mange skoler har opptak helt frem til studiestart, og andre tar i mot søkere frem til studiet er fullt.

 Studentums nyhetsbrev – Mai 2015Vil du studere til høsten? 43 av landets høgskoler og universiteter har søknadsfrist 15. april! Dersom du er i tvil, finner du over 3700 forskjellige utdanninger på Studentum.no.

Studentums nyhetsbrev – April 2015Lurer du på hvordan du skal klare å ta rett studievalg? Trenger du noen argumenter for å velge nettstudier? Vurderer du å søke på en utdanning som gir deg kjønnspoeng? Dette, og mye mer, får du svar på i denne månedens nyhetsbrev!

Studentums nyhetsbrev – Mars 2015Skal du begynne å studere høsten 2015? Det er nå kun to måneder til Samordna opptaks søknadsfrist. I denne måneden presenterer vi en rekke ulike skoler, en oversikt over fjorårets mest populære studier, samt alt om lån og stipend.

 Studentums nyhetsbrev – Februar 2015Er 2015 året du skal starte på en utdanning? På Studentum.no finner du over 3700 forskjellige utdanninger i Norge og utlandet. I denne månedens nyhetsbrev presenterer vi ti ulike utdanningsinstitusjoner, samt en rekke nyttige studenttips!

Studentums nyhetsbrev – Januar 2015
Meld deg på vårt nyhetsbrev

*