Vis studentum.no som: Mobil

Studentums nyhetsbrev

Vil du ha informasjon om utdanning rett i innboksen din?

Studentums nyhetsbrev sendes ut en gang i måneden, og gir deg relevant informasjon om utdanningstilbud, ledige studieplasser og liknende. Du finner også masse tips for deg som funderer på å studere eller for deg som allerede er student. Fyll i e-post adressen din, og hold deg oppdatert på hva som skjer innen høyere utdanning!


Nyhetsbrev fraVurderer du å ta en utdanning i 2015? Hvorfor ikke bruke noen av fridagene i julen til å lese seg opp på hva som finnes av muligheter? I denne månedens nyhetsbrev presenterer vi fem skoler med studiestart på nyåret!

Studentums nyhetsbrev – Desember 2014Har du begynt å forberede neste års studier? I denne månedens nyhetsbrev finner du tre skoler med oppstart i 2015. Du finner også en oversikt over landets høyskoler og universiteter, samt linker til en samleside for ulike fagskoleutdanninger, studier i utlandet og aktører som tilbyr deg å ta opp fag.

Studentums nyhetsbrev – November 2014Lue heinäkuun uutiskirje!

Er du interessert i språkstudier, eiendomsfag, kulturstudier eller hudpleie? Eller ønsker du å ta en enkel utdanningstest for å finne ut hva du bør studere? Finn inspirasjon i nyhetsbrevet vi sendte ut i oktober!

 Studentums nyhetsbrev – Oktober 2014Lokakuun 2014 uutiskirjeEr du sent ute med høstens studievalg eller tidlig ute med vårens? Denne måneden presenterer vi fire utdanningsinstitusjoner med studiestart enten nå i september eller til våren. Finn din utdanning her!

Studentums nyhetsbrev – September 2014Syyskuun 2014 uutiskirjeMangler du fremdeles studieplass til høsten? I dette nyhetsbrevet finner du ledige studier, alt du trenger å vite om lån og stipend, tips for en ryddig studentøkonomi og noen gode grunner til hvorfor du bør studere.

Studentums nyhetsbrev – August 2014Har du søkt høyere utdanning til høsten, men er redd for at du ikke kommer inn på førstevalget ditt? I dag, den 19. juli, legger Samordna Opptak ut sin oversikt over ledige studieplasser – og det samme gjør vi på Studentum!

Studentums nyhetsbrev – Juli 2014Kerää talteen toukokuun koulutusvinkit!Skal du studere til høsten? Søknadsfristen på Samordna opptak var 15. april, men mange skoler har rullerende opptak helt frem til studiestart. Følg med på Studentum.no for mer informasjon om skoler med ledige studieplasser!

Les Studentums nyhetsbrev – Juni 2014Lue elokuun uutiskirje!Glemte du søknadsfristen til Samordna opptak? Flere utdanningsinstitusjoner har rullerende opptak helt frem til studiestart. Se om du finner noe som passer deg i denne månedens nyhetsbrev!

Les Studentums nyhetsbrev – Mai 2014Skal du studere til høsten? Du kan søke opptak til 43 av landets høgskoler og universiteter gjennom Samordna opptak. 15. april er søknadsfristen for de fleste søkere og studier!

LYKKE TIL!

Les Studentums nyhetsbrev – April 2014Skal du søke deg inn på høyere utdanning til høsten? Her finner du utdanningsinstitusjoner som tilbyr alt fra ingeniørutdanninger, lærerutdanninger og sykepleierutdanninger til mote, animasjon, kunst, personlig trener og ernæring. 

Studentums nyhetsbrev – Mars 2014Helmikuun uutiskirjeI dette nyhetsbrevet får du presentert månedens yrke, samt en oversikt over omtaler av flere av landets utdanningsinstitusjoner. Finn inspirasjon til ditt studievalg på Studentum.no!

Studentums nyhetsbrev – Februar 2014Helmikuun uutiskirjeNytt år og nye muligheter! Bruk månedene før søknadsfristen godt, slik at du velger rett utdanning i april. Her viser vi frem ti ulike utdanningsinstitusjoner med spennende studietilbud for både vårsemesteret og høstsemesteret 2014.

Studentums nyhetsbrev – Januar 2014
Meld deg på vårt nyhetsbrev

*