Vis studentum.no som: Mobil

Studentums nyhetsbrev

Vil du ha informasjon om utdanning rett i innboksen din?

Studentums nyhetsbrev sendes ut en gang i måneden, og gir deg relevant informasjon om utdanningstilbud, ledige studieplasser og liknende. Du finner også masse tips for deg som funderer på å studere eller for deg som allerede er student. Fyll i e-post adressen din, og hold deg oppdatert på hva som skjer innen høyere utdanning!


Nyhetsbrev fraI dette nyhetsbrevet finner du informasjon om blant annet hvor du kan utdanne deg innen gastronomi. Du kan lese mer om to kjempe bra bartenderskoler, men også om hvordan du kan utdanne deg innen medisin, odontologi m.m. i Polen. Du finner også nyttig informasjon for deg som funderer på å studere i Storbritannia! Usikker på hva du vil studere? Ta vår utdanningstest!


Begynner du å få eksamensnerver? Eller funderer du fortsatt på hva du skal bli? Optiker, bartender, sykepleier.. I denne utgaven av Studentums nyhetsbrev får du innsikt i helt ulike utdannelser, du kan lese om hvordan det er å jobbe som grafisk designer og få tips til eksamen.


I nyhetsbrevet vårt presenterer vi hver måned en variasjon av utdanninger og skoler for deg som vil studere. Klikk deg inn og se hva som tilbys nå i høst!


Leter du fortsatt etter den perfekte utdannelsen? Kanskje finner du svaret her! I Studentums nyhetsbrev finner du nyttige tips, utdanningsnyheter, informasjon om skoler og mye mer.


Velkommen til Studentums Nyhetsbrev august, helt dedikert til deg som er ny som student. Her finner du nyttige tips, intervjuer med studenter som akkurat har begynt på skolen og mye mer. Gruer du deg allerede nå til eksamen? Fortvil ikke, her finner du også tips om hvordan du består eksamen.


Sommeren nærmer seg og du funderer kanskje fortsatt på hva du skal studere til høsten. Det finnes fortsatt skoler som har noen få ledige studieplasser og her presenteres fire av de. Lykke til med studievalget og ha en kjempe fin sommer!


Er du fortsatt ikke helt sikker på hva du skal studere til høsten? Kom 15.april litt for fort? Tvil ikke, det er fortsatt ikke for sent å finne drømmeutdanningen. Her finner du et flertall skoler du fortsatt kan søke til. Hva med en fagskoleutdanning eller et år på folkehøgskole?


Har du fortsatt ikke bestemt deg for hva du skal gjøre til høsten? Sier foreldre, venner, lærere osv at snart er det på tide å gjøre et valg? Høsten nærmer seg og alle vet jo at sommeren går alt for fort. Snart står du der, på en helt ny skole der du kanskje ikke kjenner noen. Men du kommer ikke til å angre! Å begynne på en ny epoke i livet ditt er noe av det mest spennende som kan skje.


Kanskje bestemte du allerede da du var liten at du ønsket å jobbe innen helsesektoren. Økt helsefokus generelt i samfunnet har gjort de som jobber med helsefag til en stadig mer etterspurt yrkesgruppe. Her kan du lese om en relativt ny utdanning, og en som er over to tusen år gammel.


Snart nærmer 15. april seg og mange av søknadsfristene til høyere utdanning går ut. Vær tidlig ute med å bestemme deg for hva du vil studere. I dette nyhetsbrevet preseneteres noen av alle de mulighetene som finnes. Lykke til!


Det er enda ikke for sent å velge utdanning. Mange kurs og studier har ledige plasser. Studier i utlandet, en utdanning med nært samarbeid med næringslivet og som tilbyr praktikk? Her finner du mange tips til bra utdanninger. Klikk deg inn og les mer!


Vi har alle nyttårsløfter å holde når det nye året begynner. Funderer du på å begynne på en folkehøgskole eller kanskje en fagskole? I dag finnes utdanninger, korte som lange, og som dekker alles behov. Velkommen til Studentum sitt første nyhetsbrev for 2009! Her kommer du til å finne mye nyttig informasjon om utdanning og skoler.Meld deg på vårt nyhetsbrev

*