Vis studentum.no som: Mobil

Vår visjon

Vår visjon

Kast deg ut i det!

Å studere kan være spennende og inspirerende, men også skummelt og utfordrende. Du er ikke alene i å kjenne på en ambivalens når det kommer til utdanningsvalg. Mange av oss på studentum.no har også, liksom tusentalls andre, stått overfor det store valget - vi vet at det kan føles vanskelig. 

Den gode nyheten er at du ikke lenger trenger å føle deg ensom i ditt valg - vi er her og hjelper deg gjennom de ulike stegene til å finne riktig utdanning!Ta vår utdanningstest

Et velutdannet Norge!

Utdanning og kunnskap åpner forhåpentligvis ikke bare dører til jobb og inntekt, men også til personlig utvikling. Vi er her for å guide, inspirere og hjelpe deg med å finne den utdanningen som passer akkurat deg og som vil gjøre deg til den beste versjonen av deg selv. 

Vårt mål er et velutdannet og konkurransedyktig Norge. Alle skal ha muligheten til en utdanning - uansett hvor i Norge du befinner deg.

 

Til artikler & tips

Oppstart – Omstart – Ny start

På studentum.no finner du tusentalls utdanninger innom en rekke utdanningstyper, alt fra fagskole og yrkesrettede kurs til folkehøyskole, universitet og høyskole. Hver måned besøker over 80.000 studieinteresserte oss for informasjon, hjelp og inspirasjon. Vi er stolte over å kunne tilby en utdanning for alle, uansett hvor i livet du befinner deg og uansett om det er oppstart, omstart eller ny start.

Nå begynner vi!   ♡