Vis studentum.no som: Mobil

Referanser fra besøkere

 

Gjennom Studentum.no fant jeg fram til min drømmeutdannelse! Etter å ha lest intervjuet med en student på Digitale medier (på Hyper Island) i Sverige, fikk jeg et bedre innblikk i dette yrket og tenkte at dette kanskje også var noe for meg. Videre leste jeg om skolen på Studentums nettsider, og fikk svar på det meste av det jeg lurte på; opptakskrav, kostnader, hva man lærer, hva man kan jobbe med, alt på en side! Det var fort gjort å ta valget og jeg angrer ikke et sekund.

– Sanna, 19 år

 

Da jeg søkte etter medisinstudier i utlandet dukket Studentum opp øverst på Google. På Studentum fikk jeg den informasjonen jeg lette etter angående opptaksregler, godkjenning og finansiering. Jeg fant også fram til en liste over relevante skoler, alle godkjent av SAFH og Lånekassen. Videre kom jeg i kontakt med et par av skolene (agentene) gjennom "Jeg vil vite mer"-skjemaet, og etter det gikk alt av seg selv. Jeg hadde trodd prosessen med å finne fram til all informasjon og regler og til relevante medisinskoler i utlandet skulle bli ganske lang og komplisert, men etter bare ett Google søk var det så å si i boks. Takk Studentum!

– Eivind, 21 år

 

Studentum er en kjempebra og oversiktlig side for å finne fram til alle mulighetene man har. Det er lett å klikke fram og tilbake mellom de ulike skolene man er interessert i, man får all informasjon man trenger på ett sted og man kan lese andre elevers kommentarer på ulike sider ved skolen og utdanningen. På skolenes hjemmesider må man ofte bytte sider for å finne fram til ulik informasjon om for eksempel hvordan man søker, når søknadsfristen er eller hva det koster, men på Studentum står alt der med en gang.

– Linn Marie, 23 år

   

Mange av mine elever på ungdomsskolen etterspør allerede nå nettsider der de kan finne informasjon om høyere utdanning. Jeg tipser dem alltid om Studentum, da jeg vet at de kan finne all relevant informasjon der på en lett forståelig måte.

– Lill Susan, 30 år (lærer og flittig bruker)

   

Fagområde
Utdanningstype
Sted
Søk


Meld deg på vårt nyhetsbrev

*