06 mar 2023

Selma; Software Developer, twoday IT Minds

Hvordan vil du beskrive ditt arbeid og dine arbeidsoppgaver?

Jeg jobber som konsulent i IT-minds, som utvikler. Når man jobber som konsulent blir man leid ut til ulike kunder og prosjekter som betyr at jeg har muligheten til å teste ut mange ulike teknologier. Jeg møter også mange ulike mennesker og får bli med på hele prosessen fra salg til selve utviklingen av produktet til kunden. Jeg er ansatt som utvikler, som vil si at jeg sitter for det meste og programmerer og utvikler et system for kunden jeg er leid ut hos.

 

Se programmeringsutdanninger her

 

Hva er det mest spennende og utfordrende ved jobben din?

Det mest spennende og utfordrende med jobben er at jeg alltid vil møte på oppgaver som gjør at jeg er nødt til å lære meg noe nytt. Det synes jeg er det beste med å jobbe i tech-bransjen, at utviklingen av tech går så fort at man er tvunget til å holde seg oppdatert og lære nye ting hele tiden.

Det mest utfordrende jeg har følt på i jobben er følelsen av å ikke kunne nok. Det er noe jeg tror alle “nyutdannede” i sin første jobb kan føle på. Jeg er heldig som har veldig flinke kolleger rundt meg. Å ha mennesker rundt seg som ønsker at du skal yte ditt beste bidrar til god selvtillit og en arbeidsplass der man utvikler seg til det bedre hele tiden. 

Hvordan bruker du utdanningen din i din stilling?

Jeg har valgt å studere samtidig som jeg jobber fulltid. Dette gjør at jeg får brukt mye av det jeg lærer på studiet i jobben hver dag, og samtidig får jeg brukt erfaringen jeg får fra jobben inn i studiet. Jeg hadde ikke mye erfaring fra før jeg begynte å studere, så for meg har utdanningen min vært veldig viktig for å skape et godt grunnlag for videre utvikling.

Akkurat nå jobber jeg med teknologier jeg fikk erfaring med fra studiene, men det er ikke uvanlig at man går ut i sin første jobb og begynner å jobbe med teknologier man aldri før har hørt om omtrent. Det er der studiene har hjulpet meg veldig med å vite hvordan jeg på en best mulig måte kan tilegne meg ny kunnskap.

Hva er de tre viktigste tingene for deg i din jobb?

Gode kollegaer som skaper et godt miljø for utvikling både teknisk og sosialt, spennende prosjekter der jeg får nok ansvar, og at jeg selv kan velge hvilke teknologier jeg vil jobbe med.

På hvilke måter er twoday IT Minds en attraktiv arbeidsplass for deg å jobbe?

IT-minds er en arbeidsplass hvor alle typer mennesker er velkomne. Det er høy “lagmoral” som jeg bare kjenner igjen fra min tidligere tid som fotballspiller, og dette tror jeg er sjeldent å finne. IT Minds bryr seg mye om sine medarbeidere og etterstreber at hver enkelt skal kunne få jobbe med det de selv ønsker.

Jeg er heldig som har en arbeidsgiver som har gitt meg muligheten til å jobbe fulltid som utvikler mens jeg fullfører bachelorgraden min. Som heltidsstudent med fulltidsjobb er det viktig å ha en arbeidsplass som er støttende og gjør det mulig å jobbe fleksibelt, dette sørger IT Minds for.

Møt andre medarbeidere fra twoday IT Minds

 

Sist oppdatert: 06 mar 2023

Du kan kanskje også være interessert i:

Sist oppdatert: 06.03.2023

Kristine Olsborg, teknisk prosjektleder, Lime Technologies

Møt Kristine Olsborg i Lime Technologies og les hva han sier om sine arbeidsoppgaver, hvordan han bruker sin utdannelse og hvorfor han brenner for sin jobb.

Les mer
Sist oppdatert: 06.03.2023

Samuel Nordby, Associate, RSM Norge, Oslo

Møt Samuel Nordby i RSM Norge og les hva han sier om sine arbeidsoppgaver, hvordan han bruker sin utdannelse og hvorfor han brenner for sin jobb.

Les mer
Sist oppdatert: 06.03.2023

Fridtjof, Software Developer , twoday IT Minds

Møt Fridtjof i twoday IT Minds og les hva han sier om sine arbeidsoppgaver, hvordan han bruker sin utdannelse og hvorfor han brenner for sin jobb.

Les mer