03 mar 2023

Møt twoday IT Minds

twoday IT Minds startet opp i 2010 med en visjon om å være en brobygger mellom dyktige IT-studenter og virksomheter med behov for tech-kompetanse. I dag er vi et IT-konsulentselskap med i overkant 200 talentfulle medarbeidere innenfor IT, fordelt på kontorer i København, Aalborg, Aarhus og Oslo. På kontoret vårt i Oslo er vi 16 dyktige IT-konsulenter som primært driver med systemutvikling. Hos oss står kultur og samhold høyt, og dette kommer til uttrykk i miljøet vårt hver dag.

 

Kjappe jobbsøkertips

CV og søknad

Lag en CV som oversiktlig viser hvilken teknisk erfaring du har, og gjerne legg til hobbyprosjekter du har drevet med ved siden av studiene. Søknadsteksten bør holdes kort og konkret.

Intervjuet

Vær deg selv under jobbintervjuet, og vær ærlig om hva du mestrer og hva du ikke enda har fått erfaring med. Som nyutdannet er det naturlig at man ikke er ferdig utlært!

 

Møt tre medarbeidere fra twoday IT Minds

 

Sist oppdatert: 03 mar 2023

Du kan kanskje også være interessert i:

Sist oppdatert: 21.03.2023

Møt en medarbeider

Lurer du på hvordan og hvor du kan bruke din utdannelse når du er ferdig utdannet? Eller trenger du inspirasjon til hva du kan skal utdanne deg til? Da kan vi forhåpentligvis hjelpe deg! Møt en medarbeider gir deg innblikk i ulike bedrifter fra ulike bransjer, hvor de ansatte forteller om sine arbeidsoppgaver, hvordan de bruker sin utdannelse og hvorfor de brenner for sin jobb.

Les mer
Sist oppdatert: 06.03.2023

Ørjan Hurv, utviklingssjef, OBOS

Møt Ørjan Hurv i OBOS og les hva han sier om sine arbeidsoppgaver, hvordan han bruker sin utdannelse og hvorfor han brenner for sin jobb.

Les mer
Sist oppdatert: 06.03.2023

Samuel Nordby, Associate, RSM Norge, Oslo

Møt Samuel Nordby i RSM Norge og les hva han sier om sine arbeidsoppgaver, hvordan han bruker sin utdannelse og hvorfor han brenner for sin jobb.

Les mer