06 mar 2023

Samuel Nordby; Associate, RSM Norge, Oslo

Hvordan vil du beskrive ditt arbeid og dine arbeidsoppgaver?

Hverdagen min kan betegnes som revisjon fra A til Å. Det er viktig å kunne håndtere mange baller i luften på en gang. Vi kontrollerer at den tekniske utførelsen av regnskapsføringen er gjort i samsvar med lover og regler. I tillegg gjør vi analyser, varetellinger og rutinegjennomganger.

 

Se regnskap og revisjon utdanninger her

 

Hva er det mest spennende og utfordrende ved jobben din?

At jeg lærer noe nytt hver dag! Det er både spennende og utfordrende på samme tid. Alle selskaper vi reviderer er forskjellige, og krever ulik tilnærming. Dessuten skal vi håndtere mye informasjon om ulike kunder til enhver tid.

Hvordan bruker du utdanningen din i din stilling?

Jeg vil si at utdanningen min er et fundament jeg bygger videre på hele tiden. Den gjorde meg bedre rustet til å tilegne meg kunnskap og å være nysgjerrig. Dette er noe jeg drar nytte av hver eneste dag. 

Hva er de tre viktigste tingene for deg i din jobb?

  • Mange muligheter for å lære nye ting.
  • Samarbeid og fellesskap både i arbeid og generelt  i hverdagen.
  • Det er stor variasjon i arbeidet som gjøres fra dag til dag.

På hvilke måter er RSM Norge en attraktiv arbeidsplass for deg å jobbe?

Dette er et vanskelig spørsmål; det er jo så mange ting man kan nevne.  

Jeg opplever at vi har et arbeidsmiljø fritt for spisse albuer, og at vi samarbeider med andre uavhengig av stillingsnivå. Det er dessuten betryggende å vite at man alltid har dyktige og erfarne kollegaer i ryggen som støtter deg.  

RSM bidrar til å opprettholde min læringskurve ved å vise meg tillit og gi meg nye utfordringer. Det tilrettelegges for sosiale arrangementer og fysisk aktivitet utenfor arbeidstiden. Det gir en bedre work-life balance og ikke minst et godt samhold blant kollegene.  

Møt andre medarbeidere fra RSM Norge

 

Sist oppdatert: 06 mar 2023

Du kan kanskje også være interessert i:

Sist oppdatert: 06.03.2023

Elise Mørkeseth, Associate - Økonomiservice, Grant Thornton

Møt Elise Mørkeseth i Grant Thornton og les hva hun sier om sine arbeidsoppgaver, hvordan hun bruker sin utdannelse og hvorfor hun brenner for sin jobb.

Les mer
Sist oppdatert: 06.03.2023

Fridtjof, Software Developer , twoday IT Minds

Møt Fridtjof i twoday IT Minds og les hva han sier om sine arbeidsoppgaver, hvordan han bruker sin utdannelse og hvorfor han brenner for sin jobb.

Les mer
Sist oppdatert: 03.03.2023

Møt Centric Finance

Les om Centric Finance og hva de ansatte sier om sine arbeidsoppgaver, hvordan de bruker sin utdannelse og hvorfor de brenner for sin jobb.

Les mer