06 mar 2023

Beate Andal; Associate, RSM Norge, Trondheim

Hvordan vil du beskrive ditt arbeid og dine arbeidsoppgaver?

Jeg jobber ved RSM Norge sitt kontor i Trondheim. Min hovedoppgave er å kontrollere våre kunders årsregnskap, i tillegg til å være en sparringspartner for våre kunder. En god del av arbeidet foregår ute hos kunder eller regnskapsfører.

 

Se økonomiutdanninger her

 

Hva er det mest spennende og utfordrende ved jobben din?

Vi jobber med ulike kunder i ulike bransjer – det resulterer i stadig nye utfordringer og problemstillinger. Jeg trives godt med å jobbe i team, særlig når man møter på nye og vanskelige problemstillinger som man da kan løse sammen. 

Hvordan bruker du utdanningen din i din stilling?

Regnskapsforståelse er en sentral del av stillingen min som revisor. Derfor har regnskapsfagene jeg hadde som student vært til god hjelp.

Hva er de tre viktigste tingene for deg i din jobb?

  • Kompetanseutvikling: Det er gode muligheter for å øke egen kompetanse gjennom kurs, nye arbeidsoppgaver og ikke minst jobbe med ulike kunder (både i forskjellige bransjer og av ulik størrelse).
  • Godt arbeidsmiljø: Jeg trives veldig godt i RSM Norge, særlig fordi det er så god kommunikasjon med ansatte og ledelsen.
  • Rettferdighet: Jeg opplever at ansatte behandles rettferdig – at det tilrettelegges godt for at vi kan gjøre arbeidsoppgavene våre og samtidig ha det bra på jobb.

På hvilke måter er RSM Norge en attraktiv arbeidsplass for deg å jobbe?

Jeg får jobbe med revisjon fra A til Å – det gjør dette til en attraktiv arbeidsplass. Det gjør at man får god forståelse for revisjon og et godt innblikk i mange forskjellige bransjer. Varierte arbeidsoppgaver og utfordringer gjør at man hele tiden utvikler seg som revisor og rådgiver.

Møt andre medarbeidere fra RSM Norge

 

Sist oppdatert: 06 mar 2023

Du kan kanskje også være interessert i:

Sist oppdatert: 03.03.2023

Møt Grant Thornton

Les om Grant Thornton og hva de ansatte sier om sine arbeidsoppgaver, hvordan de bruker sin utdannelse og hvorfor de brenner for sin jobb.

Les mer
Sist oppdatert: 06.03.2023

Øyvind Svensvik, Associate - Revisjon, Grant Thornton

Møt Øyvind Svensvik i Grant Thornton og les hva han sier om sine arbeidsoppgaver, hvordan han bruker sin utdannelse og hvorfor han brenner for sin jobb.

Les mer
Sist oppdatert: 21.03.2023

Tiril Raknes; forretningsrådgiver, Sopra Steria

Møt Tiril Raknes i Sopra Steria og les hva hun sier om sine arbeidsoppgaver, hvordan hun bruker sin utdannelse og hvorfor hun brenner for sin jobb.

Les mer