Iselin Kvamme Pedersen; rådgiver eiendomsforvaltning, OBOS

Møt Iselin Kvamme Pedersen i OBOS og les hva hun sier om sine arbeidsoppgaver, hvordan hun bruker sin utdannelse og hvorfor hun brenner for sin jobb.

Hvordan vil du beskrive ditt arbeid og dine arbeidsoppgaver?

Som rådgiver eiendomsforvaltning er jeg kontaktperson for utvalgte styrer i borettslag og sameier. Arbeidsoppgavene og arbeidsmengden bærer preg av hvilken periode av året vi er inne i. Høst- og vinterperioden preges av budsjettering og avslutning av regnskap, som følges av forberedelser til og avholdelse av årsmøter utover våren.

 

Se eiendomsutdanninger her

 

Hva er det mest spennende og utfordrende ved jobben din?

I jobben kommer man i kontakt med mange ulike mennesker, som både kan være utfordrende og spennende. I forbindelse med avslutning av regnskap og årsoppgjør, samt i opptakten til avholdelse av årsmøtene for boligselskapene er det mange frister å forholde seg til og arbeidsmengden er stor. Vi er avhengige av å samarbeide godt både med styrene og andre kollegaer, og da er det viktig å planlegge, ha god dialog og å kunne ta noen utfordringer på strak arm.

Hvordan bruker du utdanningen din i din stilling?

Som rådgiver eiendomsforvaltning rådgir jeg styrene på flere områder, blant annet knyttet til økonomi og andre eiendomsrelaterte problemstillinger.

Hva er de tre viktigste tingene for deg i din jobb?

Godt arbeidsmiljø med faglig kompetente, sosiale og hyggelige kollegaer, utviklingsmuligheter og fleksibilitet verdsettes høyt hos meg.

På hvilke måter er OBOS en attraktiv arbeidsplass for deg å jobbe?

OBOS er en av Nordens største boligbyggere med virksomhet innen både boligutvikling, forvaltning og rådgivning, næringseiendom, digitale tjenester med mer. Selskapet tar samfunnsansvar og støtter flere gode formål innen idrett, humanitært arbeid og andre sosiale tiltak samt kultur. Jeg opplever OBOS som en arbeidsgiver som tilrettelegger for meg som arbeidstaker og tilbyr fleksibilitet, som ønsker å tilføre kundene merverdi og som er fremtidsrettet – både overfor ansatte og kundenes behov.

Møt andre medarbeidere fra OBOS


Annonser