05 jun 2023

Morten Sæther; Digital Planner, Mindshare

Hvordan vil du beskrive ditt arbeid og dine arbeidsoppgaver?

Min jobb er å planlegge arbeidet som gjøres både før og etter en kampanjebrief blir sendt over av kunde. I forkant har jeg dialog med kunden om hva som anbefales av mediemiks basert på ønskede resultater. Deretter utarbeider jeg et tilbud basert på disse anbefalingene og sikrer best mulig resultat i løpet av kampanjeperioden.

 

Se utdanninger i markedsføring her

 

Hva er det mest spennende og utfordrende ved jobben din?

Det må være de store variasjonene mellom kundene og hvordan vi må tilpasse oss de ulike behovene. Dette krever at man klarer å se de beste løsningene på både store og små kunder for å sikre de beste resultatene. Dette er både utfordrende og spennende siden ingen dag er lik.

Hvordan bruker du utdanningen din i din stilling?

Jeg bruker den aktivt hver dag. Spesielt siden jeg hadde fokus på digital markedsføring i løpet av studiene, noe som hjelper meg veldig i denne jobben.

Hva er de tre viktigste tingene for deg i din jobb?

De tre viktigste tingene i jobben min er det sosiale, kompetansen og gleden rundt jobben. Har man det på plass så har man ekstremt godt grunnlag for ikke bare å trives i jobben, men også lykkes.

På hvilke måter er Mindshare en attraktiv arbeidsplass for deg å jobbe?

Mindshare er spesielt attraktivt da man kan jobbe innenfor et bredt felt av både planlegging og hands-on gjennomføring av oppgaver. Selv begynte jeg å jobbe med sosiale medier, men sitter nå på planleggingen av kampanjer på tvers av digitale kanaler. Dette gir deg en helt unik mulighet til å se det store bildet i markedsføring, men også kompetansen til å eie hele prosessen i møtet med kunde.

Sist oppdatert: 05 jun 2023

Du kan kanskje også være interessert i:

Sist oppdatert: 15.06.2023

Møt en medarbeider

Lurer du på hvordan og hvor du kan bruke din utdannelse når du er ferdig utdannet? Eller trenger du inspirasjon til hva du kan skal utdanne deg til? Da kan vi forhåpentligvis hjelpe deg! Møt en medarbeider gir deg innblikk i ulike bedrifter fra ulike bransjer, hvor de ansatte forteller om sine arbeidsoppgaver, hvordan de bruker sin utdannelse og hvorfor de brenner for sin jobb.

Les mer
Sist oppdatert: 22.05.2023

Sarah Sørensen Moh; Associcate i Forensic Services, Advisory, KPMG Oslo

Møt Sarah Sørensen Moh i KPMG og les hva hun sier om sine arbeidsoppgaver, hvordan hun bruker sin utdannelse og hvorfor hun brenner for sin jobb.

Les mer
Sist oppdatert: 26.06.2023

Petter Bjøntegaard; Business Controller, Redd Barna

Møt Petter Bjøntegaard i Redd Barna og les hva han sier om sine arbeidsoppgaver, hvordan han bruker sin utdannelse og hvorfor han brenner for sin jobb.

Les mer