23 mai 2023

Møt KPMG

I KPMG Norge er vi over 1700 dyktige og engasjerte medarbeidere fordelt på 23 kontorer rundt om i hele Norge. Som et tverrfaglig kompetansehus tilbyr vi tjenester innen revisjon, rådgivning, skatt, avgift og forretningsjuss. Vi har erfarne fageksperter innen en rekke områder og sammen med vår bransjekunnskap og lokale ekspertise, hjelper vi våre kunder med å skape verdi.

Våre kunder spenner fra små- og mellomstore bedrifter til mange av Norges største virksomheter, inkludert børsnoterte selskaper. Vi bistår også mange offentlige virksomheter og etater - og hjelper frivillige organisasjoner.

 

Kjappe jobbsøkertips

  • Karakterer er viktig, men vi har ikke et bestemt karakterkrav. Noen fag er også viktigere enn andre.
  • CV-en bør være ryddig og oversiktlig. Søknadsbrevet må få frem motivasjonen for både KPMG og stillingen du søker. Vær personlig.
  • Engasjement i studietiden, som verv i studentforeningen eller annet ser vi som positivt. Vi ønsker at ansatte skal ha interesser også utenfor jobb, enten det er innen idrett, organisasjonsarbeid eller lignende.
  • Utenlandserfaring er relevant, gjerne i form av utveksling eller jobb i utlandet. Både engelskkunnskaper og det å ha erfart en annen kultur ser vi som verdifullt.
  • Jobberfaring i form av sommerjobber eller deltidsjobber er også fin erfaring. At man har hatt ansvar og fått erfaringer i arbeidslivet.

 

Møt tre medarbeidere fra KPMG

Sist oppdatert: 23 mai 2023

Du kan kanskje også være interessert i:

Sist oppdatert: 03.03.2023

Møt OBOS

Les om OBOS og hva de ansatte sier om sine arbeidsoppgaver, hvordan de bruker sin utdannelse og hvorfor de brenner for sin jobb.

Les mer
Sist oppdatert: 23.05.2023

Perry Sebastian Breesth; Advokatfullmektig / Associate, Law, KPMG Oslo

Møt Perry Sebastian Breesth i KPMG og les hva han sier om sine arbeidsoppgaver, hvordan han bruker sin utdannelse og hvorfor han brenner for sin jobb.

Les mer
Sist oppdatert: 05.06.2023

Christine Krosby; Head of Digital Strategy, EssenceMediacom

Møt Christine Krosby i EssenceMediacom og les hva hun sier om sine arbeidsoppgaver, hvordan hun bruker sin utdannelse og hvorfor hun brenner for sin jobb.

Les mer