06 mar 2023

Helene Hansen; Assistant Manager - Revisjon, Grant Thornton

Hvordan vil du beskrive ditt arbeid og dine arbeidsoppgaver?

Jeg syns revisjon er utrolig spennende og givende å jobbe med. Vi gjør en viktig jobb for samfunnet og for å kvalitetssikre grunnlag som brukes til bl. a investeringsbeslutninger og verdsettelser. Mine hovedoppgaver er å sikre at revisjonene vi gjør er godt dokumentert både ihht. kravene i loven og ihht. Grant Thorntons interne metodikk og krav. Videre jobber jeg mye med kunderelasjoner og å bygge et godt forhold til våre kunder. 

 

Se regnskap og revisjon utdanninger her

 

Hva er det mest spennende og utfordrende ved jobben din?

Det mest spennende er alle forskjellige mennesker man får blitt kjent med og jobbet med. Både kollegaer internt ved at man jobber i ulike team på ulike kunder og med kundene. Syns også det er spennende at ingen dag er lik hverandre og det dukker opp nye problemstillinger ofte, som gjør at man stadig er i læring. Både fordi regelverket endrer seg og fordi vi stadig får nye oppdrag og har en portefølje med kunder innenfor mange ulike bransjer.

Det mest utfordrende med jobben er nok å ha mange baller i lufta samtidig. Det er mye som skal holdes styr på og man er avhengig av å hjelpe hverandre og ha et godt system for å huske på alt! 

Hvordan bruker du utdanningen din i din stilling?

Hver dag, husker at jeg tidlig syns at jeg fikk god nytte av det jeg lærte på OsloMet. Spesielt skatteregler og revisjonsteori, dette bruker jeg til daglig i jobben min. 

Hva er de tre viktigste tingene for deg i din jobb?

  • Utfordrende og spennende arbeidsoppgaver
  • Støttende og motiverende kollegaer
  • Fleksibilitet hva gjelder arbeidstid og arbeidsoppgaver

På hvilke måter er Grant Thornton en attraktiv arbeidsplass for deg å jobbe?

Man får jobbe med spennende internasjonale kunder siden vi er en del av et stort globalt revisjonsselskap. Dette gjør også at man får erfaring med oppgaver som konsolidering, konsernregnskap, komplekse skatteberegninger og kontantstrømmer.

Jeg syns arbeidsmiljøet er veldig bra. Man får tidlig mye ansvar og tillit og blir inkludert i hele revisjonsprosessen for kundene. Vi har det til tider hektisk, men får styre arbeidshverdagen mye selv og den fleksibiliteten gjør at man samtidig får tid til andre ting utenfor jobb som man gjerne vil få tid til. 

Møt andre medarbeidere fra Grant Thornton

 

Sist oppdatert: 06 mar 2023

Du kan kanskje også være interessert i:

Sist oppdatert: 06.03.2023

Ørjan Hurv, utviklingssjef, OBOS

Møt Ørjan Hurv i OBOS og les hva han sier om sine arbeidsoppgaver, hvordan han bruker sin utdannelse og hvorfor han brenner for sin jobb.

Les mer
Sist oppdatert: 06.03.2023

Simon Vesterhus Tofteland, Associate, RSM Norge, Lyngdal

Møt Simon Vesterhus Tofteland i RSM Norge og les hva han sier om sine arbeidsoppgaver, hvordan han bruker sin utdannelse og hvorfor han brenner for sin jobb.

Les mer
Sist oppdatert: 06.03.2023

Fridtjof, Software Developer , twoday IT Minds

Møt Fridtjof i twoday IT Minds og les hva han sier om sine arbeidsoppgaver, hvordan han bruker sin utdannelse og hvorfor han brenner for sin jobb.

Les mer