Elise Mørkeseth; Associate - Økonomiservice, Grant Thornton

Møt Elise Mørkeseth i Grant Thornton og les hva hun sier om sine arbeidsoppgaver, hvordan hun bruker sin utdannelse og hvorfor hun brenner for sin jobb.

Hvordan vil du beskrive ditt arbeid og dine arbeidsoppgaver?

Som associate får man tildelt en kundeportefølje, som kan endre seg over tid. Arbeidet jeg gjør varierer fra kunde til kunde. Det være seg A-Å kunder, kunder som kun trenger bistand til lønnsrapportering, bistand til opprettelse av selskap og mye mer. Til tross for gjentakende frister på noen områder, føler jeg at jeg gjør utrolig mye forskjellig hver eneste dag. Jeg kan trygt si at læringskurven har vært bratt den tiden jeg har jobbet her.

 

Se utdanninger i samfunnsøkonomi her

 

Hva er det mest spennende og utfordrende ved jobben din?

Personlig har regnskapsyrket overrasket meg på en positiv måte. Man vet ikke helt hva man går til før man faktisk begynner å jobbe. Jeg synes det er veldig spennende at det er så mye ulike arbeidsoppgaver, og at ingen dager er like. Man møter på mange forskjellige problemstillinger da alle kunder har ulike behov. Det som er mest utfordrende må være at jeg fremdeles føler meg usikker på områder, og trenger bistand fra de mer erfarne kollegaene mine. 

Hvordan bruker du utdanningen din i din stilling?

Selv har jeg ikke mye regnskapsbakgrunn fra studietiden. Jeg har hatt grunnleggende økonomi- og regnskapsfag, i tillegg til et valgfag i regnskap på masteren. Jeg føler at det å ha den grunnleggende forståelsen, og ikke minst være glad i tall i utgangspunktet, kommer veldig godt med i regnskapsyrket. 

Hva er de tre viktigste tingene for deg i din jobb?

  • Mulighet for utvikling
  • Godt arbeidsmiljø
  • Føle at jeg bidrar til noe og er til nytte

På hvilke måter er Grant Thornton en attraktiv arbeidsplass for deg å jobbe?

Grant Thornton er en utrolig fin arbeidsplass. Det er så mange dyktige og hyggelige kollegaer som alltid strekker ut en hånd dersom man trenger hjelp. Arbeidsmiljøet her er veldig bra, og jeg kunne ikke tenkt meg et bedre sted å starte karrieren min. 

Møt andre medarbeidere fra Grant Thornton

 


Annonser