06 mar 2023

Kristin Langholm; rekrutteringsrådgiver, Centric Finance

Hvordan vil du beskrive ditt arbeid og dine arbeidsoppgaver?

Veldig varierte og spennende. Mine hovedoppgaver er rekruttering A-Å. Dagen min går for det meste ut på å kartlegge behov hos kunder, skrive stillingsannonser, screene søkere, gjennomføre intervjuer, referansesamtaler, presentere kandidater til kunder, følge opp kandidater i prosess, samt konsulenter vi har ute i jobb. 

Se HR-utdanninger her

Hva er det mest spennende og utfordrende ved jobben din?

Det mest spennende med jobben er at ingen dag er lik. En referansesamtale kan for eksempel bli til et kundemøte, et generelt intervju med en kandidat kan plutselig være en match hos en nyoppstartet kunde, og et hastebehov hos en kunde kan føre til et langvarig samarbeid.  

Vi jobber med flere ulike prosesser samtidig, som selvfølgelig kan være utfordrende, samtidig som det er utrolig morsomt, spennende og lærerikt.  

Hvordan bruker du utdanningen din i din stilling?

Utdannelsen min er veldig relevant i forhold til hva jeg jobber med i dag. Gjennom utdannelsen min har jeg fått faglig innføring i hele HR-syklusen; fra rekruttering til offboarding. Utdanningen min har gitt meg flere gode verktøy som jeg får bruk for både med rekruttering og personaloppfølging av utleide medarbeidere. 

Hva er de tre viktigste tingene for deg i din jobb?

  • Genuint opplever jobben min som meningsfull, samtidig som jeg får brukt utdanningen min!
  • Får lov til å møte mange forskjellige mennesker og lærer masse om ulike bransjer og behov innenfor økonomi.
  • Har et veldig faglig sterkt team rundt meg som jeg lærer masse av, og har det veldig hyggelig med!  

 

På hvilke måter er Centric Finance en attraktiv arbeidsplass for deg å jobbe?

I Centric Finance får jeg tillit og ansvar til å jobbe selvstendig med store deler av HR-feltet (både med rekruttering og personaloppfølging av utleide medarbeidere). Jeg er omringet av dyktige kolleger som virkelig kan det de jobber med, og som hele tiden gir meg faglig påfyll. I Centric Finance føler jeg meg både sett og hørt. Det er en fleksibel og spennende arbeidshverdag, med utfordringer, godt teamsamhold og samarbeid. Dette gjør at jeg hver dag gleder meg til å dra på jobb!

Sist oppdatert: 06 mar 2023

Du kan kanskje også være interessert i:

Sist oppdatert: 09.03.2023

Kristoffer Landsnes, konsulent, BearingPoint

Møt Kristoffer Landsnes i BearingPoint og les hva han sier om sine arbeidsoppgaver, hvordan han bruker sin utdannelse og hvorfor han brenner for sin jobb.

Les mer
Sist oppdatert: 03.03.2023

Møt Centric Finance

Les om Centric Finance og hva de ansatte sier om sine arbeidsoppgaver, hvordan de bruker sin utdannelse og hvorfor de brenner for sin jobb.

Les mer
Sist oppdatert: 03.03.2023

Møt BearingPoint

Les om BearingPoint og hva de ansatte sier om sine arbeidsoppgaver, hvordan de bruker sin utdannelse og hvorfor de brenner for sin jobb.

Les mer