03 mar 2023

Møt BearingPoint

BearingPoint er et av Nordens fremste konsulentselskap innen teknologi- og forretningsrådgivning. Vi har landets største og mest erfarne fagmiljø innen data og analyse, og solid kompetanse innen verdikjede og drift, teknologi, strategi og bærekraft.

Vi hjelper selskaper å løse utfordringer de mangler kompetanse og kapasitet til å håndtere på egenhånd. Vårt arbeid spenner fra å sette fart på start-ups til digitalisering av norsk jernbane og fornying av landets helsevesen. Som konsulent hos oss blir du en del av et team på 140 dyktige og engasjerte kolleger som omtaler hverandre som venner.
 

Kjappe jobbsøkertips

cv og søknad

Sørg for av CV-en din er oppdatert og gir oversikt over det du mener er mest relevant for jobben du søker på. Plasser de nyeste erfaringene øverst. Mens CV-en gir leseren oversikt over din erfaring, bør du bruke søknaden til å få frem hvorfor du søker på jobben og hva som gjør deg kvalifisert og motivert. Bruk konkrete eksempler og tenk at målet er å få leseren til å tenke at «denne kandidaten har forstått hva jobben går ut på».

intervju

Den overordnede hensikten med et jobbintervju er todelt, men mange kandidater tenker bare på den ene delen, som handler om at bedriften skal vurdere om du passer til jobben. Ikke glem at du har ansvar å finne ut om dette er riktig arbeidsgiver for deg, både for din den egen del og bedriftens. Hvilke spørsmål trenger du å få svar på for å kunne ta stilling til et jobbtilbud? Bruk intervjuet til å få svar på disse. 

 
Møt fire medarbeidere fra BearingPoint 

 

Sist oppdatert: 03 mar 2023

Du kan kanskje også være interessert i:

Sist oppdatert: 21.03.2023

Møt en medarbeider

Lurer du på hvordan og hvor du kan bruke din utdannelse når du er ferdig utdannet? Eller trenger du inspirasjon til hva du kan skal utdanne deg til? Da kan vi forhåpentligvis hjelpe deg! Møt en medarbeider gir deg innblikk i ulike bedrifter fra ulike bransjer, hvor de ansatte forteller om sine arbeidsoppgaver, hvordan de bruker sin utdannelse og hvorfor de brenner for sin jobb.

Les mer
Sist oppdatert: 06.03.2023

Marlene Frisell Nyhus, Business Consultant, BearingPoint

Møt Marlene Frisell Nyhus i BearingPoint og les hva hun sier om sine arbeidsoppgaver, hvordan hun bruker sin utdannelse og hvorfor hun brenner for sin jobb.

Les mer
Sist oppdatert: 06.03.2023

Øyvind Svensvik, Associate - Revisjon, Grant Thornton

Møt Øyvind Svensvik i Grant Thornton og les hva han sier om sine arbeidsoppgaver, hvordan han bruker sin utdannelse og hvorfor han brenner for sin jobb.

Les mer