Vis studentum.no som: Mobil

Omtaleverktøyet – Kundeinformasjon

Kundeinformasjon Studentum

Å bruke vårt omtaleverktøy er gratis for deg som er kunde på Studentum.no. Du kan få en vurdering av skolen/ utdanningen allerede idet en student avslutter studiet, gjennom å sende studenten en e-post med en lenke til å omtaleverktøyet. Omtaleverktøyet er mobiltilpasset, slik at studenten enkelt kan legge inn vurderinger også fra sin smarttelefon – imens erfaringene fra skolen eller utdanningen enda sitter ferskt i minnet.

 Logg inn på din kundelogin på Studentum.no

Logg inn på din kundelogin her og velg fanen Omtaler Beta.

Den overordnede siden består av informasjon om dine utdanninger på Studentum.no. På denne siden kan du dessuten hente din Widget-kode som du kan bruke for å vise omtaler på egen hjemmeside.

Her kan du også legge opp eventuelle utdanninger som ikke finnes på Studentum.no, men som du likevel ønsker omtaler til.

 Lag en mal med spørsmål

Gå til fanen Maler. Malen består av de spørsmålene som vil sendes til studentene når de har fullført en utdanning.

Vår ferdige mal består av fem obligatoriske spørsmål; der studenten skal sette en karakter på utdanningen, legge til en overskrift til omtalen, legge til en kommentar, samt skrive inn navn og e-postadresse.

Du har mulighet til å skreddersy dette skjemaet ved å legge til flere spørsmål. Du kan eksempelvis spørre studentene hvordan de vil karaktersette foreleser, pensum eller samholdet med øvrige studenter. Legg merke til at svarene på de spørsmålene du selv legger til ikke vil synes offentlig.

 Lag en e-postutsendelse   

Du kan selv utforme og redigere den e-posten som sendes til dine studenter når du skal be dem vurdere en utdanning. Gå til fanen E-post. Her kan du redigere avsendernavn, emnetittel, samt tilpasse teksten i e-posten.

Du kan lage en eller flere e-posttekster, og bruke den til så mange utsendelser som du ønsker.

 Samle inn omtaler!

Når du har ferdigstilt malen med spørsmål, samt utformet e-postutsendelsen, er det tid for å kontakte studentene.

Gå tilbake til din utdanningsoversikt og klikk på ikonet for å utsendelser. Da kommer du til et formular der du kan velge hvilken mal og hvilken e-postutsendelse du vil benytte deg av.

Velg de mottakerne som utsendelsen skal gå ut til, og velg om du vil sende utsendelsen med en gang eller om du vil lagre den til senere. Du kan eksempelvis velge at e-posten skal sendes ut i forbindelse med at en utdanning avsluttes.

Du kan i tillegg legge inn en påminnelse til de som ikke sender inn en vurdering. De vil i så fall få tilsendt en påminnelse etter en viss tid.

 Publisere omtaler

Under fanen Rapporter finner du en sammenfatning av alle dine omtaler. Herfra kan du publisere disse, slik at de vil synes offentlig på Studentum.no. I tillegg til at de vises på Studentum.no, har du også mulighet til å vise dine omtaler på egen hjemmeside. Gå tilbake til utdanningsoversikten og klikk på ikonet for Widgets. Da får du opp en kode som du enkelt kan klistre inn på egen hjemmeside. 

TIPS: Send gjerne med en lenke til skolens omtaler i andre typer utsendelser. Med hjelp fra en tredje part, styrker du budskapet ditt!


Meld deg på vårt nyhetsbrev

*