04 jan 2022

Studentbolig i Trondheim

Studenthybel Trondheim

Å finne et sted å bo i Trondheim er enkelt – enten du vil bo med mange eller med få, sentrumsnært eller nært natur og friluftsliv. Her finner du de ulike alternativene for leie av bolig som student i Trondheim, alt etter ditt eget behov.

Les mer på Studytrondheim.no

Bo privat

Private leiligheter og hybler finnes over hele Trondheim. Nettsider som Finn.no og Hybel.no har mange annonser for forskjellige steder. Priser og størrelser varierer, men som regel finner man de billigere leilighetene litt i utkanten av byen. Det kan være lurt å undersøke beliggenheten til leiligheten før man flytter dit. Ved hjelp avkartet vårtkan man se hvor leiligheten ligger i forhold til hva du trenger i byen.

Finn bolig med Sit

Studentboligene hos Sit finnes over hele byen, både midt i bykjernen, men også litt utenfor. Boligene varierer i størrelse i alt fra Ettroms-hybler til kollektiver på 15 personer. Sit jobber for studenter og sørger for at du får det gode leieforholdet du trenger, enten du nettopp er flyttet til byen eller du trenger et nytt sted å bo.

Singsaker studenterhjem

Singsaker Studenterhjem ligger sentralt plassert på Singsaker, bare fem minutter unna campus Gløshaugen. Trehuset har 110 beboere som alle er med på å drifte huset. Leien inkluderer alle måltider, og er derfor litt høyere enn andre studentbyer. Studenterhjemmet drives for og av studentene. Alle beboere plikter til å jobbe 48 timer, men de fleste har lyst til å jobbe mer.

Voll studentby

Som andre studentbyer kan Voll studentby by på en rekke forskjellige kollektiver og hybler. Kollektivene på fire, sju, åtte eller 14 personer gjør at man finner noe for enhver smak. Voll studentby er plassert litt utenfor byen – nærmere Dragvoll, og er perfekt for de som vil ha kort avstand til campus Dragvoll.

Sist oppdatert: 04 jan 2022

Du kan kanskje også være interessert i:

Sist oppdatert: 16.01.2019

Slik unngår du å havne i skippertaksfella

Er du en av dem som alltid ender opp i skippertaksfella? Disse tipsene kan hjelpe deg med å jobbe målrettet frem mot eksamenstiden! 

Les mer
Sist oppdatert: 09.11.2022

Sjekkliste - Slik forbereder du deg til studiestart!

Når du har takket ja til din studieplass er det mange ting som må gjøres, og det kan være vanskelig å holde oversikten. For at det skal bli enklere for deg har vi laget en sjekkliste over hva du bør tenke på før første skoledag. 

Les mer
Sist oppdatert: 09.11.2022

Slik finner du tilbake til studiemotivasjonen etter sommerferien!

Har du ikke fått nok av deilige sommerdager hvor du kan gjøre akkurat hva du selv vil? For å komme ut av feriemodus må du reaktivere ditt student-jeg. Her kommer noen tips som vi håper kan hjelpe deg på veien.

Les mer