Vis studentum.no som: Mobil

5 grunner til å bli medlem i Qatar Airways Student Club

Drømmer du om å studere i utlandet? Synes du det er vanskelig å komme seg dit? Med Qatar Airways Student Club får du en flyvende start på ditt utenlandseventyr. 

1. Spesialpriser på flyreiser

Å studere i utlandet kan ofte være dyrt. Derfor gir vi deg som medlem i Student Club opptil 20% rabatt på flyreiser. Har du venner eller familie som vil besøke deg under ditt studieopphold i utlandet, kan du invitere dem med i Student Club. De får gleden av de samme fordelene som deg.

2. Gratis Wi-Fi ombord 

Det er langt å fly fra Norden til Japan eller Australia. Hvorfor ikke bruke tiden på å snakke med venner, scrolle gjennom sosiale medier eller legge opp et bilde av deg selv på vei mot å realisere dine drømmer? Du som er medlem i Student Club får fri tilgang til super Wi-Fi under hele reisen. 

3. Mer bagasje 

Det kan være vanskelig å ta med alle de personlige tingene du ønsker til andre siden av jorden. Hos Qatar Airways er innsjekket bagasje alltid inkludert, og som er medlem i Student Club gir vi deg mulighet til å ta med 10 kg ekstra, uten kostnad. 

4. Fri endring av din flyreise

Vi vet at det i disse tider er et større behov for fleksibilitet når man bestiller en flyreise. Vi tilbyr derfor våre medlemmer frie endringer. Hvem vet om semesterstart flyttes frem, om du vil reise hjem tidligere, eller kanskje senere enn planlagt. 

5. Ta en pause fra studiene

Har du lyst til å reise hjem til familien, studere videre på et annet sted eller ta en velfortjent ferie på din drømmedestinasjon? Med Student Club får du ikke bare rabatt på flyreisen til og fra studiestedet, men på alle reiser i løpet av studietiden, uansett hva du skal gjøre. 

Qatar Airways er kåret til verdens beste flyselskap i 2021 og er det perfekte valget for deg som skal studere i Asia, Australia, Afrika, Midtøsten eller New Zealand, med kun 6 timers flytid til Doha fra Norden og videre ut i verden. 

Hva venter du på?

Registrer deg gratis i Qatar Airways Student Club allerede nå

Sist oppdatert: 27 apr 2022

Du kan kanskje også være interessert i:

Sist oppdatert: 15.06.2022

Slik lykkes du som hudpleier og dermatologisk sykepleier

Bransjen for skjønnhet og hudhelse er i enorm vekst og yrkesmulighetene er mange. For de virkelig interesserte, venter en god karriere. Lær mer om hvordan du blir hudpleier eller dermatologisk sykepleier, jobbmulighetene du får og hva slags lønn du kan forvente.

Les mer
Sist oppdatert: 28.04.2022

Jobb ved siden av studier

Som student kan det være utfordrende å få pengene til å strekke til. I tillegg ønsker de fleste arbeidsgivere å se arbeidserfaring på CV-en til kandidater som kommer direkte fra studier. Løsningen for mange studenter er derfor å jobbe som privatlærer ved siden av studiene.

Les mer
Nyhetsbrev
Meld deg på vårt nyhetsbrev om høyere utdanning!