Vis studentum.no som: Mobil

For lærere og studieveiledere

Velkommen til våre informasjonssider!For studieveiledere og lærere

Denne siden retter seg spesielt til deg som er studieveileder eller lærer. I løpet av skoletiden i ungdomsskolen og på videregående skole vil de fleste elevene sitte med spørsmål om hvilke muligheter de har etter at de er ferdige med grunn- og videregående skole.

Her har vi samlet sammen informasjon om våre sider og funksjoner som vi håper kan bidra til å gjøre din jobb med å stille elevenes nysgjerrighet på utdanning etter skolen lettere.

Fagområde
Utdanningstype
Sted
Søk

Poengkalkulatoren

Poengkalkulatoren

I tilegg til en kalkulator for å automatisk regne ut skolepoeng finner du på Studentum.no en veiledning for hvordan du enkelt regner ut skolepoeng og konkurransepoeng. Her finner du en beskrivelse på hvordan du regner ut gjennomsnittskarakterer, hvilke realfagspoeng man kan oppnå, andre tilleggspoeng man kan få, samt alderspoeng.

Forum

Forum

I Studentum.no sitt forum for studieveiledere og lærere kan dere ta opp spørsmål og temaer til diskusjon med likesinnede eller studenter med spørsmål. Flere benytter studieveileder og lærer-forumet til å komme i kontakt med nettopp en studieveileder eller lærer som sitter på mer kunnskap enn en selv.

Nyhetsbrev

Nyhetsbrev

Studentum.no sender ut nyhetsbrev til alle sine medlemmer hver måned. Her kan du fylle inn informasjon slik at du får tilsendt nyhetsbrevet. Nyhetsbrevet inneholder informasjon om utdanninger og andre studiemuligheter.

Utdanningstyper

Utdanningstyper

Her finner du informasjon om de forskjellige studiemulighetene man har etter videregående skole eller på et annet tidspunkt i livet. Hva vil det si å studere ved et universitet? Hvilke folkehøgskoler finnes i Norge? Hvilke studiemuligheter har jeg i hjembyen min?

Presse

Presse

Her kan du lese artikler fra forskjellig media hvor Studentum er med, andre pressemeldinger, samt fakta om Studentum AS. Skulle du ha behov for logoer eller andre bilder fra Studentum.no kan du også finne dette på disse sidene.