Zanzibar-folkehøgskolen

Zanzibar folkehøgskolen for opplevelser

Zanzibar Folkehøgskole holder til på den gamle tropiske slaveøya Zanzibar, utenfor kysten av Tanzania. Her har man, sammen med lokale fra Zanzibar, etablert en folkehøgskole som byr på spennende, nytenkende undervisning i fag som selvinnsikt, kulturforståelse og miljøkunnskap.

Du vil delta i prosjekter med den lokale øybefolkningen, lære om naturen og om et sunt og bærekraftig miljø. Utover dette vil du motta dykkersertifikat, som et ledd i den marine forståelsen, samtidig som du vil utfordre deg selv i flerkulturelle sammenhenger.

Gjennom direkte og indirekte arbeid med veldedighetsprosjekter vil du også få stor forståelse og praktisk kjennskap til dette området. På en ca 14-dagers adventure-tur, vil du oppleve Afrikas storslåtte natur gjennom turer, som kan innebære hiking ut til gorillaer, Kilimanjaro-bestigning, safari, riverrafting på Nilen og mange andre muligheter.

Zanzibar Folkeøgskole er ikke underlagt andre organisasjoner. Skolen har heller ingen politisk eller religiøs orientering, og ønsker alle uansett kjønn, rase eller religion velkommen.

Skoleforum Studentums skoleforum kan du bruke om du vil finne ut mer om en skole som du er interessert i eller om du har spørsmål som skolen kan svare på. Du kan også bruke skoleforumet til å komme i kontakt med andre som vil studere, studerer eller har studert på akkurat den skolen. Du kan helt enkelt bruke dette skoleforumet for å få svar på de fleste spørsmål om en spesifikk skole og utdanningene der.

Du kan også klikke deg videre til skolens informasjonsside på Studentum.no og få enda mer informasjon om skolen og utdanningene.
Klikk her for å lese mer om Zanzibar-folkehøgskolen

Skap et innlegg
Svar Tråder
0 Lån og stipend 14.11.2010   Åshild Danielsen Hei. Har man rett til støtte fra lånekassen når man går på skolen i zanzibar?
2 tilleggspoeng 02.11.2009   Marte Hei! Lurer på om man får 2 tilleggspoeng etter 4 månederskurset på Zanzibar-folkehøyskole? Takk på forhånd!
Side:
1


Zanzibar-folkehøgskolen