StudyAway

StudyAway - Studier i utlandet

StudyAway  spennende studier i utlandet!

StudyAway har spennende tilbud i utlandet for deg som ønsker høyere utdanning og for deg som vil ta fag på videregående nivå. Alle tilbud ved StudyAway kvalifiserer til støtte fra Lånekassen, gjennom StudyAways akademiske samarbeidspartnere.

StudyAway har siden 2003 tilbudt studieopplegg utenlands for norske studenter. Med eventyrlyst og nysgjerrighet inviterer StudyAway deg med på et studieopphold helt utenom det vanlige!

Høyere utdanning

StudyAway deles i to avdelinger, en for høyere utdanning og en for privatister på videregående nivå. Ved avdelingen for høyere utdanning tilbys følgende studier:

Idrett og friluftsliv
Frivillig arbeid
Spansk

StudyAway Privatist

Ved avdelingen for videregående nivå tilbys flere ulike fag. Undervisningen vil bli lagt opp som en kombinasjon av nettundervisning (tilknyttet en Lånekassegodkjent institusjon med lang erfaring i nettbasert privatistundervisning), undervisning på studiestedet, oppgavelevering, ledede kollokvieøkter og gruppearbeid. Etter endt semester skal alle stå godt rustet til eksamen – veiledet og undervist av erfarne og dyktige lærere.
Les mer om StudyAway Privatist her!

Studiesteder

Den dominikanske republikk
Den dominikanske republikk har alt du kan forvente å finne på en karibisk øystat. I kystbyen Cabarete, hvor StudyAway sitt studiested er lokalisert, vil du også møte vannsport i verdensklasse!

Costa Rica
Costa Rica er økoturismens hjemland. Her er nøkkelordet mangfold. Naturen og dyrelivet er rett og slett ubeskrivelig, og strendene er ideelle for både surfing, oppdagelsesferder og late dager i sola.

Haiti
På Haiti vil du møte et vakkert landskap og en særdeles vennlig lokalbefolkning. Sammen med stiftelsen Prosjekt Haiti vil du her jobbe med frivillig arbeid. Haiti vil gi deg en unik opplevelse som du aldri vil glemme!

Australia
Australia har siden slutten av 90-tallet vært en svært populær studiedestinasjon for nordmenn. Dette skyldes særlig et fantastisk klima, et jordnært folkeslag, samt at pengene fra Lånekassen strekker litt lenger der enn her hjemme.

StudyAway

Skoleforum Studentums skoleforum kan du bruke om du vil finne ut mer om en skole som du er interessert i eller om du har spørsmål som skolen kan svare på. Du kan også bruke skoleforumet til å komme i kontakt med andre som vil studere, studerer eller har studert på akkurat den skolen. Du kan helt enkelt bruke dette skoleforumet for å få svar på de fleste spørsmål om en spesifikk skole og utdanningene der.

Du kan også klikke deg videre til skolens informasjonsside på Studentum.no og få enda mer informasjon om skolen og utdanningene.
Klikk her for å lese mer om StudyAway

Skap et innlegg
Svar Tråder
0 Film fra Cabarete 21.10.2008   StudyAway Her ligger en film fra Cabarete. Det er et lokalt filmteam som har laget filmen, og den er nok ikke helt slik vi ønsket, men den gir allikevel et lite inntrykk for interesserte studenter: e...
Side:
1


StudyAway