Vis studentum.no som: Mobil

Studere Sport Management i utlandet - Forum

19.09.2012 11:52   Philip

Hei!

Jeg ønsker å studere Sport management i England/Storbritania. Da mine ønsker er universitetet i Coventry, Northumbria eller Loughborough, samt London Metreopolitan University. Hva er Søknadsfristen for studier i England/Storbritania? gjennom hvilken Portal søker man? Hvordan finner man ut hva kravet for å komme inn de ulike stedene er?

MVH

Philip


RE: Studere Sport Management i utlandet
20.09.2012 08:51   Studentum

Hei Philip

Her har du en liste over universitet i England / Storbritania som har idrett studier. På alle de linkene er det et skjema du kan fylle ut med spørsmål om de har ditt studium, hva det vil koste, når du må søke på de enkelte stedene og hvilke krav de har. Du får med andre ord direkte kontakt med de som hjelper deg med hele søknads og opptaksprosessen.

Vi pleier som regel å anbefalle å starte søknadsprosessen senest et år før oppstart når man skal studere i utlandet. Her har du en generell liste over søknadsfrister i utlandet.

Her har du eventuelt en liste over Sport Managemen studier i Norge. De fleste av disse tilbyr mulighet til å ta deler av utdanningen i utlandet og deler av utdanningen i Norge.

Håper dette var til hjelp

MVH

Studentum


Finn utdanninger innen kategorien
Meld deg på vårt nyhetsbrev

*