Vis studentum.no som: Mobil

Arkitektutdanning i Firenze - Forum

27.11.2011 00:00   Anonymt medlem
Hei! Jeg går vg3 nå, og har alltid vært interessert i å studere arkitektur videre. Den siste tiden har jeg sett litt på arkitektstudier i Italia, hovedsakelig i Firenze. Dette virker utrolig interessant, men jeg trenger litt mer informasjon før jeg kan begynne å søke. Det jeg ønsker er å ta en bachelor grad i arkitektur på engelsk. Jeg har sett litt på Florence Institute Of Design International og var så vidt borti University of Florence. Likevel forsto jeg ikke helt om det gikk an å ta en engelsk bachelor grad der. Jeg kunne tenke meg å søke i år, men utsette studiene et år i og med at jeg først vil ta et friår. Det jeg også lurer på er om det blir veldig vanskelig for meg å få jobbe som arkitekt i Norge etter studier i Italia. Håper på litt info. Mvh Malin

Svar: Arkitektutdanning i Firenze
27.11.2011 00:01   Anonym

Hei!

Høres spennende ut med arkitektstudier i Firenze! Vi tror ikke det vil være spesielt vanskelig å få jobb i Norge etter å ha studert i Italia, nei! Mange norske studenter tar jo studiene sine i utlandet, og Firenze er i tillegg kjent for sin fantastiske arkitektur. Det eneste du må sørge for er at utdanningen du velger er godkjent i Norge, slik at vitnemålet ditt gir deg uttelling når du kommer tilbake. Det kan også være lurt å være tidlig ute med søknader når du begynner å nærme deg endt utdanning, ettersom du sannsynligvis ikke har fått det samme kontaktnettverket som studenter i Norge har fått i løpet av sin utdanning.

Når det gjelder valg av skole, vil vi anbefale deg å ta direkte kontakt med de institusjonene du foreslår. ANSA kan sannsynligvis også gi deg en del informasjon.

Lykke til med både friår og fremtidige studier!


Finn utdanninger innen kategorien
Meld deg på vårt nyhetsbrev

*