Vis studentum.no som: Mobil

Studere i USA / lån? - Forum

02.06.2016 11:23   Lars
En del gamel tråder herrinne gitt? Jeg lurer på om noen kan hjelpe meg med hvordan det ser ut med stipend/lån tul USA-studier nå om dagen?

RE: Studere i USA / lån?
15.11.2017 12:51   Trygve
Det her er jo litt gammel tråd, men noen almene råd om andre skulle lure: Skal du studere i USA må du ha studiegreencard, men det er greit å få om du er med i ett program (da sørger de for det) eller blir opptatt på en utdannelse (da må du selv søke på ambassaden). Bare husk at du ikke altid får jobbe med bare studiegreencard, men skal ha penger nok til å klare deg for. Du kan søke stønad hos fonder ol. Sjekk http://www.legathandboken.no/ eller https://www.coolfinans.com/, Hold deg unna sms-lån! Det er for dyrt, selvom de skriver at de er billige

RE: Studere i USA / lån?
15.11.2017 12:52   Trygve
genrellt om studier i USA: drar du med organisert opphold sørger de for visa, blir du opptatt på skole/studie etter egen søknad, skal du selv søke om studievisa hos ambassaden. Bare husk at man ikke nødvendigvis får jobbe på et studievisa! Du må ha med nok penger til å klare deg for under studietiden. Ofte er det lettere å få reisearrangør til å fikse visa.

Finn utdanninger innen kategorien
Meld deg på vårt nyhetsbrev

*